ozlem-ksknnn Hamileliğin 8. Ayında uzun yolculuk yapmak hakkında Bilgi verir misiniz ? Uzun yola gitmek zorundayım
EzelUnal18 ozlem-ksknnn canım benim riskli hamileliğim olmamasına rağmen doktorum arabayla yolculuğa izin vermedi ankaradan istanbula gidecektim uçakla gidebilirsin dedi sende bence danışabilirsin çokta riske atmamalik lazım bence
Merveee277 ozlem-ksknnn ben 12.haftamdayım çok şükür bir riskim de yok ama otobüs araba yolculuğuna izin vermedi uçakla gidebilirsin demişti
Zmraemr Bunu en iyi bilecek doktorunuz.Hic riskli hamilelik yasamayan ben yolculuk yaptım bir şey olmadı der tam tersi 1 saatlik yol bile zararlı çıkamadım diyen de
ozlem-ksknnn EzelUnal18 aynen bende riske atmak istemiyorum daha 5 haftalık hamileyim o zamana çok var ama benim kafama takılıyor şimdiden
ozlem-ksknnn Merveee277 uçağa hayatımda hiç binmedim ve çok korkuyorum nasıl binecem diye düşünüyorum korkumu yenemeyebilirim
Lavinia1924 Ben 9+4 haftalık hamileyim pazar günü antalyadan istanbulaa yolculuk yapmamız gerekiyor dün doktoruma sordum ucaklami dedi bende hayır ya otobus ya kendi arabamızla dedim hiçbir sıkıntı olmaz otobusle gidersen ayaklarını arada toparla hep salık kalmasın dedi kendi arabanizla gidersenizde ara ara mola vererek 5 10 dk yuruyus yapın dedi musade etti. Gurbette yim yanımda kalacak biri olsa uzak yolculuğa cikmamda mecburiyetten gidicem
ozlem-ksknnn Lavinia1924 bende şuan 5 haftalık hamileyim ama seneye Haziran’da eşimin kardeşinin düğünü var ona gitmemiz gerekicek 6-7 saat yol sürecek sıkıntı olur mu diye o zaman 8 aylık hamile olmuş olucam kafama takılıyor şimdiden
Lavinia1924 ozlem-ksknnn son aylar olacak mis sizin canım nasıl olur bilemem ama ben 15 gün önce memleketime gittim abimin düğünü vardı 5.5 6 saat sürüyo baya yorucu oldu yolculuk ama mola vererek biraz rahat oluyor
ozlem-ksknnn Lavinia1924 işte bende son aylar olacağı için biraz tedirginim sizin kaç aylık şuan mesela