myangelson aysenuroztunc aynen duphaston tutunmasını kolaylastirsin diye veriyorlar bakalım tekrar gebelik düşündüğümde iğneye gerek kalacak mı iğnesiz hamile kalabilecek miyim
Humannrle myangelson maşallah sizde işe yaramış darısı biz isteyenlerin başına 🤲🏻🤲🏻😍 2 aydırda ovülasyon yapıyorum ama bunlarda çözüm olmadı heralde🥺
myangelson Humannrle ise yaradı evet ama devamı iyi olmadı bizim de malesef neyse nasıp böyleymiş. Amiiin rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏻 ovulasyonlar tamamen stres kaynağı ya
aysenuroztunc Humannrle ovülasyon hiç önermiyorum ya aşırı stresli bence doktor takibi daha güvenli ve sağlıklı
Minnosunannesi_2 aysenuroztunc bende sabirsizim ama sabretmek zorundayım o yüzden dinginliyorum kendimi
myangelson aysenuroztunc evet bizim de hem eş kaynaklı hem ben kaynaklı sıkıntı vardı eşimin doktoru direk tüp bebek deneyin durumunuz varsa dedi de biz önce bı çatlatma iğnesi deneyelim demiştik
myangelson aysenuroztunc yaaaa çok erken daha kız Allah seni napmasin bende baya uzun süre oldu saniyorum olur allahin izniyle merak etme bizim 2 buçuk sene olmamıştı hiç
Humannrle aysenuroztunc 2 ay yumurtla gördüm değerlendirdim ilk ay olmadı ama şimdi sonuç bekliyorum inşallah vardır me siyeyim 🥺
aysenuroztunc myangelson ay o kadar dayanamam gerçekten bu ay olmazsa bırakıcam tedaviyi diyorum ben 🫤
myangelson aysenuroztunc deme öyle yelkenleri suya indirme hemen önümüzde daha cooook yol var başımıza neler gelecek hiç bilmiyoruz ki rabbim yurudugunuz yolları güzelliklerle doldursun 🌸
Humannrle myangelson 🥺🥺 başın sağolsun canım.. gerçekten bu büyük bi imtihan ve hepimiz inşallah alnımızın akıyla çıkarız inşallah 🤲🏻🤲🏻
Humannrle aysenuroztunc sat 26 Şubat Canım sabah yumurtlamanın 15. Günü ve 11. Günü erken gebelik testi yaptım negatifti 😭