aysenuroztunc Evet arkadaşlar 25 martta iğneyi oldum ama zaman geçmek bilmiyor en erken ne zaman yapsam çıkar siz ne zaman yapmıştınız ?
minikmucizeemaak aysenuroztunc Bilgim yok ama üstte kalsın sağlıkla güzel haberler almak nasip olsun🌺
ikranurkutay aysenuroztunc 14 gün sonra diye biliyorum 12 gün silik gördüm 14 gün negatifti canım benimki
aysenuroztunc Susu_09 bide iğne olduğum günü sayıyor muyum o hariç mi biraz fazla soru sordum sanırım kusura bakmayın :)
aysenuroztunc myangelson benim doktoruma kalsa 11 nisanda test yap demişti iğneden 18 gün sonra 🤦🏼♀️
myangelson aysenuroztunc 18. Gün mü ne manaağ. 🥴 Benim doktor 14. Günü test yap negatif çıkarsa kanama başlaması lazım 15. Günü en geç hem negatif çıkarsa hem kanama olmazsa bana gel kist vs olmuş mu bakalım dedi. Çünkü çatlatma ignesinin 14. Günü otomatik olarak adet günü geçiyor demişti
aysenuroztunc ikranurkutay benim 2. Çatlatma iğnem 10. Gün yaptıydım direk negatif gelmişti benimde acaba dedim tekrar yapsam çıkar mı silik de olsa
aysenuroztunc myangelson ya benim döngüm hep uzun 32 günde bir oluyorum 33 bazen adet tarihim beklenen 12 Nisan
ikranurkutay aysenuroztunc negatif olduysa yap canım 12 günmü ben 12 güne kadar pozitif gördüm silik olduysa net şekilde çıkar hamileyseniz
aysenuroztunc aysenuroztunc ama bana da saçma geliyor normalde gebelik olsa hadi adet geçer ama 14 gün sonra kanaması gelmesi lazım internette de öyle yazıyor
myangelson aysenuroztunc benimki tamamen duzensizdi 2-3 ayda bir olurdum 😂😂😂 doktor o yüzden öyle dedi 14 gün test yap adet günü öyle geçiyor diye
aysenuroztunc myangelson benimde öyleydi ilaç kullanmaya başladım parlodel prolaktin için son 3 aydır düzenli yani düzenli dediğim de 32-33 günde bir falan
ikranurkutay aysenuroztunc sen bekle bence 12. Gün pozitif görünce umutlandim 14 gün negatifti görünce hüsran olmuştum az kalmiş sabret canım
aysenuroztunc myangelson hayatta o kadar bekleyemem 😂 ben 11-12. Gün maximum hastane kapısına dikilirim kanda bakarım 😂 14.güne kadar da devam ederim yapmaya bi umut 😂
myangelson aysenuroztunc erken yapma hele 11. Gün tavsiye etmem bazılarının iğne etkisi geçmemiş bile olabiliyor o günlerde
Humannrle aysenuroztunc iğneyi yapıldığın günü de sayarak 14. Gün yapıyorsun canım doktorum bana öyle demişti ama 12. Gün falan da yapıp sonuç alan arkadaşlar var sadece 10 günde önce yapma iğnede hcg hormonu olduğu için yalancı pozitif görürsün
Aslhnam myangelson abartmayın 15 gün değil 12. Gün yapılır sağlıkçı arkadaşım söyled ve ben 9. Gün öğrendim
Humannrle myangelson doktorum bana bugünü de say 14 günü test yap demişti 🤷🏻♀️ hatta ben 11. Günü yapıp negatifi görmüştüm