Öncelikle herkese meraba kizlar . 6 7 saat once post acmstm doguma alindim diye biraz kendime geldim sizinle paylasmak istedimm. Kizlar tam 37. Haftamdym. Grip oldum bogaz agrisi ve halsizlikle uyandim sabah 2 ye kadar kalkamadim yatakdan. Sonra acile gitmeye karar verdik bsey yapmicaklarini biliyodum ama belki bi serum filan takarlar diye gittim. Normal acil kadin dogum acile yonlendrdi. Ordada nst ye bagladilar sancim cikti alttan muayne ettiler 2 3 cm aciklik var dendi yatisim yapildi tam 4 de yatisim oldu hemen muayne ettiler 4 5 cm olmusdu sancilarimda artti haliyle kendi sancimdi bu arada . 20 dk da bi alttan muayne edildim rahim agzin acik yumusak dogumjn kolay olur insallah dediler. Saat 5 de suyumu patlattilar acilmam 7 8 cm oldu surekli muayne yapildi en son artil catala cikaralim dediler. Dogum masasina aldilar masaya cikmam la dogumumun baslamasi bir oldu inanilmaz bi ikinma hissi geldi ebe sancin yoksa nefe al diyo ama nefea alamiyorum asiri baska vardi var gucumle ikindim hop kafasi cikti🤣 ebe dedi daha ikinme ben ceekecegim. Sonra cikardi kizimi minicik 2600 gram dogdu sagligi gayet iyi cok sukur suan yanimda yatyoo sukurler olsun💞 bana gelince kesi atildi az bi dikisim var ama iyyim sukur hic boyle pozitif bi dogum beklemiyodum sukurler olsun rabbim gercekten tek avazda kurtardi beni ❤️ darisi butun hamilelere insallah uzun olduysa hakkinizi helal edinn💞