snmtncr 37+1 gunluk olduk. 2 gundur adet sancisi gibi kasiklarimin karnimin altinda agri var. Bugun baya sık yasamaya basladim. Kasiklarima da vurmaya basladi ve uzun suruyor. Yalanci sancilar mi baslamis. Hala isteyim calisamaz raporumu p.tesk gunu alicam. Tedirgin olmaya basladim
Kanarya snmtncr adet sancısı gbi hafif sancılar bndede ara ara oluyodu, bugün sağlık ocağındaki ebeye sordum kasılma olduğunu söyledi.
DilarAsel snmtncr benimde dün gece adet sancım vardı hatta gece değil akşam 7de başladı bugün 10da hastaneye gittim normal sancı dedi açıklık olmadığı için eve geldim
Kanarya snmtncr bide doğum sancısı düzenli olurmuş. Sancın geldikçe süre tut canım kaç dk da bir geliyor. Gitgide süre aralığı sıklaşırmış ama düzenli olurmuş. Mesela 15dk da bir 30-40sn kadar.
snmtncr Kanarya o zaman vucut yavas yavas doguma hazırlıyor. 2 gundur olunca tedirgin oldum. Insallah zamaninda hayirlisi ile aliriz kucaklarimiza🙇♀️
snmtncr DilarAsel ayyy o zaman heran hazirlikli olmaliyiz dimi. Yani bunlar yavas yavas dogumu başlatacak
Ulyacan Benimde sancilarim vardi bugun baktilar normal sanci diyip eve gonderdiler. Dogum sancisi baya siddetli oluyormus galiba
snmtncr Ulyacan tesekkur ederim. Bende tedirgin olmaya baslamistim. Hayirlisi ile saglikla kucagimiza alalim insallah🤰🙇♀️
snmtncr Kanarya bundan sonra takip edeceğim. Dakika tutarim sıkligina bakarim. Suan dayanilmayacak boyutta degil ama geldiğinde baya etkili geliyor