gkcbrdk Kızlar selam sezeryan doğumdan sonra korse kullanan var mı? Ne zaman kullandınız nereden aldınız ne kadar kullandınız biraz bilgi verir misiniz?
DeustchBurcu gkcbrdk ben 2. Gün kullanmaya başladım, yengem vermişti öyle markasını falan bilmem🤭 dikiş acısı hissetmiyordum korse sayesinde, sonra sıcak yaptı 7. Gün bıraktım🌸
Zeynep13072017 gkcbrdk bana doktorum 14 günden sonra taka bilirsin demişti zaten sezeryen doğum da da toparlanma süreci 10-11 gün oluyor iyiki de takmıştı hiç göbeğim kalmamıştı banada görümcem vermişti baya sıkıyordu markası belli değildi☺️
Nazyapiyo_ya gkcbrdk sezeryandan sonra ilk yürüme faslı varya işte o zaman doktorum ve ebem gelip kendileri taktı korsemi 😊 hem daha sıkı oldu karnım adım atarken organların düşüyor hissediyor insan onu hissetmedim hemde daha kolay yürüdüm göbek zaten kalmadı çok büyük değişdi hamileyken
gkcbrdk DeustchBurcu işte kimi hemen diyor kimi çok sonra diyor ne yapmalı bilemedim. Korse almayı düşünüyorum ne almalıyım onada karar veremedim :/ Çarşamba doğumum var nasipse 🙏
SF06 Benim doktorum takma dedi. Önce bi yaran iyileşsin dedi. Kendide sezeryanlı o yüzden sözünü dinledim kiiii denemiştim doğumdan sonra sanki dikişlerim patalayacak sandım
Paramedik16 gkcbrdk ben hiç kullanmadım gerek kalmadı kendi kendine gitti ne sarkma ne çatlak ne göbek kaldı üstelik ikiz doğum yaptım biraz genetik ve yapısal bi durum bence
Paramedik16 gkcbrdk hiç öyle bir düşüncem olmamıştı korse kullanırım göbek kalır filan diye şükür ki ihtiyaçta olmadı 🥰
Ege1 gkcbrdk karnım küçülsün diye korse kullanmadım ama eve gelir gelmez karnımı şal ile sıkıca sardım gülerken öksürürsek çok sallanmıyor ve canım acımıyordu baya iyi olmuştu oturup kalkması ..