Nuur2124 Kızlar özür dileyerek soruyorum ,geçen ay reglim oldukça gecikti ve sadece 3 gün sürdü bu ay kasık ağrım bulantılarım gibi belirtiler var .Birde burnunu her silisimde özür dilerim ama hep kan oluyor istisnasız..Sizlerde de böyle bir belirti oldu mu?
-Beyzanurr Nuur2124 bende olmadı 5 aylık hamileyim bu zamana kadar yaşamadım adet ağrısı gibi ağrım olmuştu ve tam adet günümde kan gelmişti adet oldum sandım yerleşme kanaması imiş ertesi gün kan falan gelmeyince 3 gün bekledim test yaptım öğrendim hayırlısı olsun inşallah
bebekveannesiii Nuur2124 burun kanaması ve hamilelikte ne alaka kız 😂 hiç böyle bişey duymadım yaşamadım 🤷
Nuur2124 OnlyBaby belirtiler arasında olduğunu okumuştum nette canım ama ne kadar doğru bilmiyorum ☺️ başka belirtilerin var mı
Efruze14 bebekveannesiii hayatım boyunca ilk defa burnum kanadı hamile kaldığından beri hergun kanlı geliyor 8 aydır normalmiş
OnlyBaby Nuur2124 en son 18 şubatta adet oldum hala olmadım ama idrar testlerim negatif, bi belim ağrıyodu ama negatifse yapcak bişey yok:)
semanur0456 Nuur2124 ay bu doğru mu yanlış mı bilemem ama vallahi benm hergün 3-4 gün boyunca kanadı canım o ay zaten gebe kalmıştım regl olmayınca test yapmştm ama burnum cok kanıyodu. Kan sulandırıcı ilaç da kullanıyordm bilmiyorm ilgisi var mı yok mu ama başıma geldi 😂
Nuur2124 semanur0456 ilgisi olabilir canım bende maddelerde görüp başıma gelince çok şaşırdım ama hadi bakalım🙈Bunları sizlerden duyunca çok heyecanlandım teşekkür ederim☺️☺️🙌
Gulsen20 Nuur2124 33 haftalık Hamileyim canım İlk 3 ay burnum çok kanıyordu öyle böylede degil valla ilk 1 ay Hamile oldugmu bilmedim doktorada gitmedim ki şimdi Hastalık felan söylicek korkucam bide Hamile oldugumda hiç aklıma gelmiyodu çünke benim regilim bazen 1 ay olmuyordu 2 ay oluyordu bende kimseye söylemedim dedim regil olurum felan herkesi sevincini kursagında koymayım tam emin olayım oyle test yapmaya bile korkuyordum negavit çıkıçak diye 😂😂🤦🏼♀️
Nurcanben Nuur2124 valla hamilelikle ilgili mi bilmiyorum ama kendimi bildim bileli burnum bir kere bile kanamamisti taki hamile kalana kadar şuan hamileyim nadirde olsa az bı burnum kanıyor bazen
Dolphin16 Nuur2124 ben hamileyken kanıyordu sabahları uyandığımda burnumun kenarlarında kan oluyordu ama bende trombosit düşüklüğü wardı o yüzden oluyormuş .