Ruhsuz Kızlar bu aralar karnım bazen taş gibi oluyor yemek yiyemesem de sanki çok yemiş gibi buna şişkinlik mı diyoruz neden olur acaba,bu durumda olanlardan bilgi alabilir miyim ,tesekkur ederim şimdiden 🙏
Ozge56 Ruhsuz normal canım benimde tuvaletim gelince taş gibi oluyor yemek yiyince çünkü artık organlar sıkışıyor ya bebek büyüyor bende 16 haftaligim
Mhmtefeaysnr Ruhsuz aynı bizde 17 haftalığız baştan beri var benim karın kasık ağrım bazen adet sancısı gibi hissediyorum bazen aşağıya doğru baskı yapıyormuş gibi hissediyorum uyuşmuş gibi oluyor bazen batma yanma kramp gibi hissediyorum. Normal dedi doktorlar bebeğin aşağıda olmasından kaynaklı olabilirmiş.
Ruhsuz Ozge56 bugün saat 4 gibi az bir şey yemek yedim sanki çok yemiş ki hiç ama hiç acikmadim karnım taş gibi çok rahatsız ediyor beni de öğrenmek istedim tesekkur ederim canım ,belim de aşırı ağrıyor bugün yatirmiyor bile Rabbim kolayligimizi versin 🤲🤲
Ozge56 Ruhsuz az ye sık sık ye çok su iç öyle oluyor anca ya bende çok rahatsız oluyor ama malesef daha başındayiz
Ruhsuz Ozge56 ben de şeker de çıktı sık sık yiyorum su da çok içiyorum ama bu şişkinlik yeni yeni başlamaya başladı çok zorladı bugün beni
Ruhsuz Ozge56 tatlıyı ekmeği makarna patates ne varsa çıkardım hayatımdan benim şeker düşüktü çok fazla yeni yeni düzene girmeye başladı başlarda uyamadim listeye malesef mide bulantım çok oldu halen de oluyor herşeyden tiksindim desem yeridir 😔
Ruhsuz Mhmtefeaysnr bana hiç böyle şeyler denedi ama gerçi yebi başladı benim ,diğer muayene nasipse sorarım bakalım ,Sağlıcakla gelsinler 🤲
Pinarcey1 Benim de 16+4 kasıklarım ağrıyor batıyor karnımın altı ağrıyor benim karnım ayağıda gibi ama bilemiyorum daha çok küçük yukarı çıkar diye düşünüyorum 🤔 heee bide gaz sıkışması şişkinlik