Kubrakarahan Hamilelikte sigara içip problem yaşayan oldu mu? Ve bırakmak için önerileriniz varsa lütfen yoruma bırakın uzun uazdıysa nasihatlarınız size kalsın sadece öneri :)
Nurr_22_22 Kubrakarahan kafanda bitmedikten sonra bırakılmıyor 8 ay ara sıra içtim en son kokusundan temelli tiksindim bıraktım
Perperik Kubrakarahan bebeğini o içine çektiğin dumanın içinde düşün gözüne getir içmezsin . günlük 2 paket içerdim kan testini pozitif gördüğüm an bıraktım ben :)
MadameHappy34 Kubrakarahan Arkadaşım hiç bırakmadı normal devam etti şuan çocuk hem zayıf Hemde çok kolay hastalanıyor.🤷♀️Alakası var mı bilmem ama.
1Gozde1Yusuf- Kubrakarahan cocuguni dusunmen en iyi oneri olabilir bence… yogun sigara dumaninda biz nasil rahatsiz oluyoruz o nasil oluyodur hayal et yardimci olur insallah birakabilirsinn
DeustchBurcu Kubrakarahan ilk gebeliğimde asla bırakamadım, iradesizdim. Çok şükür kızım sağlıklı doğdu ama şu anda osuruktan nem kapsa kendimi suçluyorum. Şimdi ikinciye hamileyim, kendime içmeyeceğime söz versim ve içmedim, darısı başına🫶🏻
cauuv1 Bende malesef günde 9 10 tane içerdim 27. Haftadayım şükür sorunumuz yok ama şuan ikiye düşürdüm günde 8 saat arayla iki tane içiyorum canımda cok istemiyo onu da bırakmayı hedefliyorum insallah bırakıcam gibi
Burcu395 Kubrakarahan öneri cocuğunu düşünmek o bana muhtaç ben ona ne yolluyorsam onunla besleniyor içimde bir canlı var diyip içmeyi geçtim içilen ortamlarda bile bulunmamalısın aklına geldikçe bol su iç hamileliğim bırakmama en büyük fırsat bundan güzel bir neden olabilirmi diyip içmemek
Cihangirmom Kubrakarahan ben ilk haftalar da bir iki fırt çekip atardım sonra vicdan azabı çoktu öyle birden bıraktım canım istese de içmek içimden gelmiyor ağzıma alsam yakamam o sigarayı gibi bi duygu var içimde tamamen vicdan azabı ama 😁