bebisimoluyor Kızlar neredeyse 30 haftalık olacam hala kusuyorum kusmayi geçtim kan kusuyorum çok yoruldum artık bu durumda çözümü olan yaşayan var mı böyle Bir şey
Guelo bebisimoluyor korkma canim, bende 1-2 kere kusarken ilk kan kustum.. mide asiti birden yükselince basinc yapiyor ama devam ederse kesinlikle doktoruna danis☘️
bebisimoluyor Bilmiyorum kanın nerden geldiğini ama midemden geliyor diye düşünüyorum , 32 . Haftada gittiğimde sorarım geçmezse o zamana kadar
Sevensevilen bebisimoluyor Kan kusuyorsunuz ve 2 hafta doktora gitmeden bekleyecek misiniz gerçekten ?
68selda06 bebisimoluyor Hamileliğin başından beri mi kullanıyorsun ismi ne ilacın bende yeni kullanmaya başladım 2 gün dur kullanıyorum bulantı kusma yaptı doktora girrim tekrar bulantı kusma yapar dedi
bebisimoluyor 68selda06 yok başından beri değil kısa bir süre önce başladım ama kusmamin onunla alakasi yok çünkü hep kusuyodum
bebisimoluyor Sevensevilen yok yarım gidicem insan duramıyor ama daha önce sormuştum devlette bir doktora önemsememişti . Mide koruyucu vermesini istiycem özele gidip
Nisagk bebisimoluyor ben kusmaktan 5-6 kilo vermiştim 7/24 geçmeyen bi kusmaydı çok kusmaktan boğaz tahriş olup kan gelebiliyor doktorum kafama takmamamı söylemişti sizinde öyledir diye düşünüyorum mideden gelse öyle olmaz bence ama yine doktora sorun içiniz rahat etsin😇
bebisimoluyor Nisagk bence de öyledir çok düşünüp canımı sıkmak istemiyorum kusarken çok zorlanıyorum midemin çıkmadığına şükür yani kan gelmesi bana normal gelmeye başladı artık
68selda06 bebisimoluyor ferrozinc verdi bana 2gun yuttum kıpkırmızı kustum bugün doktor dediki bu tür kan ilaçları bulantı kusma yapar dedi değiştirdi en hafifi ni veriyim dedi suya katılan bi ilaç verdi
bebisimoluyor 68selda06 ondan olabilir mi acaba bu kan kusmam çünkü dün bir bardak kadar flan kustum ve demirden olabilir doktora söyleyim bunu . Peki siz mide koruyucu bir şey kullanıyormuşsunuz gaviscon ya da prilam gibi bir şey
68selda06 bebisimoluyor evet gaviscon kullanıyorum şükür bu aralar mide yanması azaldı 37 haftalık oldukya galiba bebek dönmeye başladı mideye baski si azaldı
Rumeysacakmak bebisimoluyor 6 ay boyunca kustum canım ve hep kan kustum mide boş olduğu için basınç yapıyormuş 10 kilo vermiştim . Bulantı hapı kullanıyorum çok şükür artık kusmuyorum 29 haftalık olduk