derya61_ Ben devlette kübra Eren baki Özelde canım doktorum Aynur söğüte gidiyorum medical park yıldızlı, 24 haftadayım
Sblbrhn derya61_ Kübra baki nasıl bir doktor acaba kendi ilgileniyor demi çünkü bi ara gittiğimde asistanlar vardı
Ozyurtbh derya61_ ben de farklı bir şehirden doğum için Trabzon’a geleceğim. Aynur hanımı düşünüyorum. Kendisi ile görüşmedim ama yorumlarınızı merak ediyorum
Nurakkaya derya61_ bende erdogudds oturuyirum. Nasil grup kuriluyo bilmiyorum aslinda wp grubu kurssk ordan tanisirz surecimiz hakkinfa konusurz, hatta bulusuruz 😀
Nurakkaya @derya61_ @MihrimahVeAnnesiii @Sedaa5561 @arirangg @Alynkm @Emnbhdr- @aliandalina @eelifersooy kizlar burada ozel mesaj atma var mi numaralarimizi atip whatsap gribu kurabiliriz
Crocusss Bende Trabzon’da yaşıyorum. Imperial Ayşe Musellim hn la başladım. Sonra Ktü Farabi Bakiye hn la devam ediyorum.
derya61_ Sblbrhn kendisi olmadığında asistan oluyor bu da yeni moda oldu zaten. Kendisi iyi biri ben onla ve Aynura devam ediyorum
mekselinaa Konuyla alakasız ama kızlar Trabzon’da ev arıyorum 6dan 7den aşağı yok ya oturduğum evden çıkmam lazım bildiğiniz varmı çevresinde olan vs minnettar olurum
mekselinaa Sblbrhn evet canım orası uygun ve güzel ama eşim merkezde çalışıyor işine aşırı uzak düşüyor
Nurakkaya mekselinaa ne yazikki tranzonda fiyatlar ucmus erdogduda bakabilirsiniz ben bi kac kiralik gormsurtum disari ciktigimda ama fiyatlar nedir bilmiyorum.
mekselinaa Nurakkaya O kadar pahalı ki 6bin 7binden aşağı ev yok arıyoruz ama bakalım bulamazsak mecburen eşyamı biyere koyup bulana kadar kayınvalidemin içine gideceğim