aybukekurt55 öncelikle dilerim güzel hanerler alırsınız :) ben de ivf ile hamile kaldım, 28/01/22 tarihinde ilk iğne ile başlayan süreç, 18/01/23 de sağlıklı bir kız bebekle sonuçlandı, darısı isteyen herkesin başına :) aslında taze ve dondurulmuş embriyonun “transfer” işlem süreci birbirinin aynısı. Taze embriyo trns.opu’dan 3-5 gün sonra yapılır, dondurulmuş embriyo transferinde ise opu ve transfer arasında geçen süre kadından kadına değişebilir, ancak temelde rahim içi zarının olgunlaşması için transfer öncesinde de bir süreç vardır. Benimkisi dondurulmuş beşinci gün embriyoları idi, halen de üç tane daha embriyomuz donmuş halde klinikte duruyor :) dondurulmuş embriyo transferinin artık daha yüksek gebelik şansı olduğuna inanıyorlar ancak bu çok da kişisel bir durum aslında yani tamamen kadının, yumurtanın ve doktorunun bunları bir arada değerlendirmesi ile karar veriliyor. Ben iki opu yaptırdım, son opu 25/02/22 de idi ve embriyolar donduruldu, hepsi beşinci gün idi. Ancak transferim Mayıs 2022 de yapıldı. Çok bol şans dilerşm :))