Greenmomy Ozge56 farklı sebepler tabi ki olabilir yani. Her insan her doktor farklı. Hiç bir şeyi yokken de rahim dinlendirme isteyebilir doktor. Konu nereye geldi cidden anlamak güç🤦🏻♀️
Ozge56 Greenmomy aynen bagzi doktor hemen trsfer istiyor ama en sagliklisi dondurulmuş rahim. Benim merkez taze trsfere karşıydı asla yapmıyordu
Seherak aybukekurt55 merhaba dondurulmuş kesinlikle çok daha iyi vücudunuz rahminiz normale dönüp bir sdet geçirdikten ilaçların etkisini atıp iğnelerin etkısınden kurtulmuş oluyorsunuz normal döngüdeyken size transfer edilmesi çok saglıklı benim ilk tedavimde taze yapıldı kist oldu çok acılar çektim takıp etmeden transfer yaptılar ama özel merkezde aşırı dikkatlıydıler ve dondurulmuş yapıldı çok rahat geçti 37.haftadayım doğumum yakın inş güzel sonuçlar alın 🌸🙏🏻
aybukekurt55 Seherak maşallah ne kadar güzel rabbim o sıkıntılarınızdan sonra size ferahlık vermiş inşallah bende hayırlı güzel haberler alırım heyecanlıyım bir an önce gelsin istiyorum
Melekg İlk cocugum taze embriyo tuttu ikinci 4 sene üstüne dondurulmuş oda tuttu şükür embriyo için fark etmiyor sanırım rahimde sorun varsa onun için bekletiyordur doktor
Greenmomy Ozge56 o zaman lütfen insanların her dediğinden nem kapıp sadece siz biliyormuşsunuz gibi davranmayın. Böylece tartışma sahası oluşmamış olur. Selametle.
Ozge56 Greenmomy ben tartışma yaptığımı düşünmedim yapmamda kadına yanlış bilgi olmasin istedik. Hayırlı geceler
veramommy Benim bir ay donduruldu,o sırada ilaçları değiştirip rahim kalınlaştırıcı ilaçlara başlamıştık,ilk transferle pozitif sonucu aldım çok şükür,dondurulmuş olması sizin için çok daha iyi emin olun.
aybukekurt55 veramommy anladım teşekkür ederim içim rahatladı demek ki bir problem yok herşey yolunda demektir ama bana rahim kalınlaştırıyor felan vermedi doktor folik asit ve enfeksiyon olmasın dile antibiyotik verdi
aybukekurt55 Ozge-Ka ayy maşallah neonlun bana da dua şu mübarek günler hürmetine benimki de tutusun sağlıklı sıhhatli
aybukekurt55 Ozge56 doktor bir adet günü bitince gel dedi yani bu önümüzdeki adetimin ikinci ya da üçüncü günü gideceğim
Ozge56 aybukekurt55 2 adet geçse yeterli oluyor maşallah 5 gün emriyosu mu kaç tane konulcak peki. Çok su içmeye başla canım
aybukekurt55 Ozge56 şuna bilmiyorum daha bugün yumurtam toplandı yarın arayıp embriyolarımı kaç yumurta toplandığını söyleyecekler inşallah kalitelidirler amin 🤲🏻
Ozge56 aybukekurt55 yok vermez şimdi trsfer olacağın ay vericek şimdi vitamin hariç hicbirsey verilmiyor
Ozge56 aybukekurt55 yaaa daha yeni ay çok heycanli maşallah çok güzel emriyon olsun inşallah 5 güne gelsin hepsi 4aa 5aa 4bb olsun 💕💕💕💕🧿🧿🧿
aybukekurt55 Ozge56 ozaman normal ☺️ bakalım çabucak gelir sağlıkla bebeğimin güzel haberini alırım inşallah
Ozge56 aybukekurt55 devleti bilmiyorum canım ama 3 denemede konur inşallah 3 çünkü gormessin tek te olur 💕