Zeynep hanım çok iyi fiyata almışsınz çok güzelmiş güle güle sağlıkla giysin inşallah.
Tansiyon konusunda ben de kendi deneyimimden söyleyim kesinlike stres etkiliyor. Bi şeye üzülsem direk enseden geliyor ağrı zaten anlıyorum. .
Bir de bende şöyle garip bir durum var ilk doğumdan sonra mi oldu bilmym ama tansıyonla ilk doğumda tanıştım. ben 10 gün hastanede yattım ilkinde 35 haftalarda günde 4 vakit ilaca rağmen düşmüyordu tansiyon bu daha çok strese sokuyordu bence.
Doğumdan3 4 ay sonra duşa girip çıkınca ben bi fenalaşıyordum ve tansiyon yükseliyordu kafa kalp ne varsa baktırdk gittik bir şey çıkmadı sonra 2 sene sonra özele gittim tabi bu aradabiraz geçmişti 1 sene kadar sonra yine başlamıştı suyla alakasınj anlamamıştm.
Neyse özelde doktor çok iyi baktı farklı emarlar çekti ve sol lobda damar bükülmesi olduğunu söyledi yani tıkalı değil ama damarım bükülmüş bende ilk duyunca şaşırdm kan gitmeyince baskılanop tansiyonu etkiliyor bende ben tansiyon hastası değilm normalde ama kafadakinden dolayı tetikliyo dedi doktorum. Hatta 1 hafta bir tansiyon ilacı önerdi iyi gelmezse bırak çünkü tansiyon hastası değilsin kalpte vs bi şey yok dedi. Benimde böyle saçma bi durum 😄 şimdi hamilelikle tekrarını bilemem ama anladım kadarıyla 9 ayı gören yok gebelik zehirlenmesi yaşayıp