Gul47 MelikeYavuz 4.ayimda ikiz olduğunu öğrendik tek yumurta yek plasenta tek damar beslenmesi aradaki zar çok çok ince en kötü zarlardan demisti doktorum şükür şuan 5 aylik oldular 30 haftalık dogdular
MelikeYavuz Slaedz 28.haftada mı zar görüldüüü nasıl hissettiniz o vakte kadar🥲🥲 çünkü mono mono gebeleri hep korkutuyorlar :(
MelikeYavuz Gul47 4.aya kadar fark etmediler miii. 4.ayda öğrendiğinzide ne düşündünüz. ben 7.haftada öğrenip şok yaşadım da 🥲
Slaedz MelikeYavuz inanın beni de çok korkutmaya çalıştılar hatta doktor 30. Haftayı görmen mucize olur dedi çok şükür 34 haftada doğum yaptım kafama hiç takmadım Allah bana onları layık göeüp verdi bi şekilde doğurdum ve çok şükür ki yoğunbakımdan bu gün çıktık
Gul47 MelikeYavuz benim ilk 3 ay sürekli kontrol altında olmama rağmen fark edilmedi 4.ayda kanama yaptım kendi doktorum baktı soka girdi ikimiz dedi biri diğerinin arkasındaymis o kanamaya yol açmış tek plasenta tek yumurta tek damar beslenmesi ve tek kordon buda 9 ile 14 hafta arasında belli oluyormuş ikiz olduğu biz eşimle inanamamistik doğum yaptım hala soktaydik
ElifffDuru 23.haftamdayım sürekli karşımda erken doğan ikizler çıkıyor çok korkuyorum doktor da 30.haftadan sonra riskli dedi hep aklımda ilk bebeğim de yoğun bakımda kalmıştı bunlarda da öyle olsun istemiyorum sağlıklı olsunlar direk evime getirim istiyorum 😔