serife123123 Kızlar doktor progestan verdi 1 haftadır kesilmişti şimdi kullanmaya devam ettiğim halde kahverengi geliyor azalma yönünde gidiyor 10+6 hamileyim Size de böyle oldu mu bilgisi olan var mı
Kafi serife123123 canım benim kahverengi lekelenmem adetime 3 kala başladı hamile olduğumu öyle öğrendim doktora gittiğimde progestan verdi 7+1 olduk 20 gündür kullanıyorum ilacı ve hala devam ediyor lekelenmem
mnli serife123123 ilk gebeliğimde neredeyse sona kadar progestan kullandım bunda da 18 haftada başladı kanama hem iğne hem hap kullandım 22 deyim şuan geçmişti 1 haftadır dün tekrar kahverengi akıntım oldu bugün detaylı ultrasonum vardı doktor hala kan olduğunu söyledi plasentanın altında o gidene kadar akıntı kanama devam eder endişelenme dedi
TariAlcarin serife123123 bildiğim kadarıyla kahverengi eski kanama anlamına geliyor Azalıyorsa içinizi ferah tutun önce Allah sonra progestan şifa versin inşallah Ama siz kendinizi yormayın dinlenin uzanın bence
Smyye61 Bendede aynı durum var 7 haftalık benimde hala devam ediyor bende merak bu kadar uzun sürmesi normalmi
Kbraa1661- Benim de 10 gün kadar önce kanama olmuştu sonra lekelenmeye dönmüştü. Son 4 gündür bişi yoktu, bugün yine kahverengi lekelenme oldu, korkuyorum 🥺
Sibel_72 Korkma alışacaksın bu duruma rengine her seferinde dikkatlice bak pembe ya da kırmızı olduğunu fark edersen acilen kadın doğuma git ama kahverengi de böyle bir yemek kaşığı kadar aniden görürsen korkulacak bişi değil böyle gün içinde 3 damla 5 damla görürsen hiç korkma su iç ve uzan
serife123123 Kızlar teşekkür ederim hepinizin yorumlarını okudum Dinlenmek çok iyi geliyor ama çalışıyorum ağır bir işim yok çok şükür tasarımcıyım ama bazen daha fazla dinlenmek gerekiyor dediğiniz gibi Çok sağolun 🙏🏻✨