Rookiee12 Kızlar merhabalar🌸 ben 21+1 haftalık hamileyim tetenoz aşısı hakkında fikirlerinizi almak istiyorum sizce yaptırılmalı mı yoksa yaptırılmasa da olur mu
Tiiffany Rookiee12 2 gebeliğimde yaptırdım bu gebeliğimde yaptırmadım. En son fahrettin koca acıklama yaptı. Aşılar hatalı üretim olmuş toplatılmıs. Tekrar piyasaya sürüldü. Bende işkillendim iyicene olmadim
Ayse723 Rookiee12 valla benim doktorum önermedi neden hocam dediğimde piyasaki aşılar etkili değil gerek yok dedi 😬
btllsk Rookiee12 Ben yaptırmadım sağlık ocağında ki doktorum aşılarda sıkıntı var toplandı falan dedi korktum bende doktorumda gerek yok hiç bir şey olmaz yaptırma dedi
tunasmom Rookiee12 Ben ilk dozumu yaptırdım, kendi doktorumda yaptır dedi perinatoloji doktoruda yaptırmamı istedi
Tmtugbaa Doktorum yaptırmamı söyledi bende yaptırdım halk olatak insanların herşeye bi tepkisi var bence doktorunu dinlemelisin
Elifclbk Bende bu hafta ilk dozu oldum doktorum son 5 yılda yaptırdıysan yaptırmayabilirsin dedi ama benim son 5 senede yaptırdığım aşı yoktu riske atmak istemedim hatta ikinci dozuda bir ay sonraya verdiler
Melekler12 Rookiee12 öncelikle tetenoz aşısı neden önemli doğum yaptığında ister normal ister sezeryan mikrop kapma diye mikrop kaparsan sıkıntı hamile olmayana bile eline çivi batsa tetenoz aşısı vuruyorlar