Zuleyha_Evren Herkese merhaba. Detaylı ulturasona girerken nelere dikkat etmek lazım. Giderken yanimizda daha önceki ulturason görüntüleri yada ölçümlerin yazılı olduğu kağıtları götürecek miyiz?
Tiiffany Zuleyha_Evren 2’li test goturun derim isteniyor eger unutursanız vs e nabızdan görebilir doktor
Omermomm_ Badem_gozlum_ ben yaptırmadım mecburi mi acaba ama 3lüm temiz çıktı onuda kağıt fln vermediler
Badem_gozlum_ Omermomm_ değil canım ama bebekte herhangi bi sorun görünce istiyorlar genel de. Ona göre kıyas gbi düşün. Ama her doktor istemeyeblr. Sadece sorar geçer
Zuleyha_Evren Badem_gozlum_ Badem_gozlum_ ben ikili ve üçlüyü yaptıramadığım için bunu yaptırmak istedim. Uzun süren bir işlem mi bir de bebeğin hareket etmesi mı gerekiyor hani detaylıca bakılması için ?
Badem_gozlum_ Zuleyha_Evren yarım saat sürüyor doktordn doktora dk si değişir hareketli olursa daha iyi yüzünü göstermedi benimki 🙂 dudağini gorebildik parmaklarını saydı detaylıca iç organlarına suyuna kordonuna vs baktı
Zuleyha_Evren Badem_gozlum_ devlette mı yaptırdınız özelde mı acaba ? Devlette birkaç dk girip çıkıyorsun dediler de yârim saat deyince siz bir şaşırdım