tubimom hayalperest2310 Senin için Google’dan baktım yatağın üstüne yastığı koyup üzerine eğilin diyo ekran resmi aldım ama foto atmayı beceremiyorum 🤷
hayalperest2310 2526 maalesef sancı var acılma yok canım çatım geniş rahat olur doğum dedi yumuşama var dedi bir iki güne bu sancılarla gelmesi lazım dedi pazartesi ye kadar yine bekliycm
hayalperest2310 2526 amin inşallah canım insan korkuyor ya çok bekletmeleri normal mi aşırı rahatsızım sancım gelip gidiyor tam olacak diyorum yok baya etkilendim psikolojik olarak artık enerjim tükendi sanki
2526 hayalperest2310 inanki bende aynı durumdayım tam sancı geliyor bu sefer olacak diyorum yine geçiyor
Elifozan hayalperest2310 ne yaptınız bi gelişme var mı bende 40 tayım pazartesi gel dedi erken gel belki doğumu başlatırız bir iki gün daha bekleyelim desem mi yoksa pazartesi suniyi kabul mü etsem
hayalperest2310 Elifozan canım muayene oldum açılmam yoktu sancım vardı baya baktı bir iki güne gelir dedi çatın müsait yumuşamış rahmin dedi işte eve geldim kontrolden sonra nişanim geldi sancım hala az inşallah pazartesiye kadar gelir yoksa suni verilecek
hayalperest2310 Elifozan bebekte suyunda sıkıntı yoksa bekleyelim dedi doktorum bende 40+4 oldum canım pazartesi 41 olcm işte