ilaydakaraali emelturan Ankara’da var, bunu başlatan Yenimahalle belediyesi ben eryamanda oturuyorum Yenimahalle diye geçtiği için doğumdan sonra nazım Hikmet kültür merkezine gidip doğum belgemde ordan direk alabiliyormuşum.
PervinY emelturan Herşey vardı içinde bebek için. Kalın battaniye. 10 lu takım. Sleepy bez. Biberon emzik pişik kremi ateş ölçer bakım yağı 3 lü çorap. Aklıma gelenler bunlar.
Yldz-z emelturan Bende 153 ü aradım İbb’nin İSADEM kursu varmış oradan hamilelik için eğitim alanlara Hoş geldin bebek paketini veriyoruz ama eğer isterseniz Yenidoğan bebek paketine başvurabilirsiniz ancak şuan sistemde sorun var başvuru için daha sonra arayın lütfen dedi😓
Bet1 Yasemen06 ben 153 u aradım böyle bir uygulamamız yok denildi. Altındağ belediyesi de bebek doğduktan sonra TC kimliğiyle başvuru yapıyorsunuz bı hastane çıkış seti yolluyoruz dediler. O kadar yani. Ankara da nasıl arkadaşlar bez ıslak mendil falan almış şaşırdım açıkçası
efelinamoms Bet1 bende gecen sene oglumun kimligi ile basvurup sadece 10lu hastane takimi gelmisti sanirim.her belediyenin farkli
minikmucizeemaak Betullicee Bursa’nın her yerinde var mı bilmiyorum direk belediyeden gidip aldı arkadaşım Orhangazi de
Bet1 efelinamoms aynen diyorum ya Altındağ belediyesi bı hastane takımı veriyormuş hâlâ onun için de sanırım gerek yok yani bostan yere gidip başvurulacak gelecek falan