Sinem_0618 Kızlar bugün kontrolüm vardı ve bebeğimin başının çok aşağıda olduğunu söyledi doktor ve 2 cm de açıklık varmış nst normal geldi 35+6. Haftamdayım 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var sizce erken doğum olur mu
Fnyk Sinem_0618 benim de 33+2 oldu. Geçtiğimiz hafta doktor başının çok aşağıya yerleştiğini söylemişti. sonra nstde de düzenli sancılarım çıktı. Açılmam yok. Bir gün hastanede yatıp kendi isteğimle ayrıldım. Bana erken doğum olabilir 35-36. haftaları görürsek güzel olur dediler. Sizin zaten 35′i geçmiş. Erken olsa da Allah’ın izniyle bir sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum
Esoo0698 Sinem_0618 Zaten 36 olmuşsunuz erken doğum sayılmaz bende 36+2de doğurmuştum kızımı.ki bi hafta sonrasına gün verdiyse o zamana 37 olur sağlıkla kucağına al erken doğum sayılmıyo yani 😊
Sinem_0618 Esoo0698 inşAllah bakalım hayırlısı ile gelsinler bizimki de kız ama bide benim vajinal varis de var o beni biraz korkutuyor açıkcası
Sinem_0618 bitterciko evet haklısınız aslında ama hiç böyle birşey beklemiyorduk hayırlısı böyleymiş demekki 😊
Sinem_0618 Kpinart inşAllah bizimde öyle olur ya küveze girmeden çıkarız inşAllah 😊 sizin nedendi erken doğum
Kpinart Sinem_0618 inşallah. Suyum geldi bir anda. Normal süreç oldu yani birşeyi yoktu. Birde tam gezmeye gidiyordum. Kapının önünde ayakkabımı giyerken bir anda altıma yaptım sandım ama baktım yok öyle birşey değil 😅 gezmeye değil hastaneye gittim 8 saat sonra da hanımı kucağıma aldım 😅