Suheda_4406resul Kızlar 31+5 haftalık hamileyim yakında çatı muayenesi yapılacak fakat benim bu konu hakkında en ufak bir bilgim yok nasıl yapılıyor,alet filan kullaniliyormu açıkçası biraz korkuyorum. Varmı detaylıca beni aydinlatacak olann??
CmreKsidar Suheda_4406resul sezeryan oldum ama son dakika normal istediğim için açılmam var mı diye baktı bi ebe parmaklarıyla kontrol ediyor parmaklarını içinizde biraz gezdiriyor ama çok kısa bir işlem çok hafif acı dayanılmayacak bişey değil.
Bkmcnkr Suheda_4406resul doktor eldiven giyip, jel sürüyo. 2 parmağını içeri sokup en dipte çevirip parmaklarını açıp çıkarıyor. Biraz açıyor ama cok kısa sürüyor. Önemli olan kendinizi kasmayın, ne kadar rahat olursanız o kadar canınız yanmaz
Ozoooo Suheda_4406resul yok ya acımıyor ilişki gibi düşün kendini kasma asla saniye sürmüyor acımaz elinde kayganlaştırıcı oluyor oda daha rahat bakmasına sebep olur
Suheda_4406resul Ozoooo kayganlastjrici olması iyiyimis bende kuru eldivenle muayene eserde çok acır diye korkuyordum
yagizegemom Suheda_4406resul 2 saniyecik bişey sürüyor doktorum baktı benimkine hiç acımadı kendini kasma sen☺️
Dmrbs18 Suheda_4406resul eliyle bakıyor . Kişiye göre acısı degisir . Benim çok acıdı ağladım ve sesimi hastane duymuştur doktot bakamadi Zorlarsam kanaman olur demişti zaten sezaryan oldum
Suheda_4406resul Dmrbs18 neden o kadar acıdıki?😕 Buradakileri deyişiyle çok basit bir islemmis inşallah benimki çok acımaz
Mihrimahvuslat Asyos34 sadece parmak dedin ya komik oldu hem ne güzel bi insanı güldürmek bile bir sevaptır sende güldürdün bu vesileyle 🥹
Dmrbs18 Suheda_4406resul valla bilmiyorum ben çok kötü oldum doktorun kolunu sıktım hatta lütfen bırakın diye bagırdım annem geldi sık dişini diyo yapamadim çataldan bacaklarımı indirdim.kadini iyiki itmedim olabilirdi de . Sadece sokup cıkarmıuor oynuyo içerde açıklık varmı diye iyice bastırmasi lazım ben neden oule oldum hiç bilmiyorum zatej normal doğum da yapamazsın daha alttan yapamıyosun demişti şuan olsa yine bakıtamam