Sevvalllll42 Elif_p karından değilde parmakta yaptık iple kız çıktı hamile kalmadan önceydi bakalım nolcak ama rüyamdada erkek görmüştüm 😁
Elif_p Sevvalllll42 Rüya meselesini de çözemedim kimi diyor rüyada gördüğünin tersi olur kimi diyor hamilenin rüyası çıkar 🤷♀️
Happymomleyla Elif_p ben yaptım ilk ileri geri sallandı eşime tutturdum onda yuvarlakçizdi benim yaptığım doğru çıktı oğlum olacak Allah nasip kısmet ederse inşallah 🥹🧿😇
bastet Bıçakla makası ilk defa burayı okurken öğrendim yaptık şimdi erkek çıktı😅😅 yüzük testinde kız çıkıyo cinsiyet daha belli değill 11 haftalık olduk
Meliyyke Elif_p benim doğru çıktı ✋🏻 hamile olduğumu bilmeden bir arkadaşım bana yapmıştı erkek çıkmıştı. Sonra ben hamile olduğumu öğrendim sürekli erkek çıktı hiç kız çıkmadı. Sonuç olarak oğlan doğurdum 🤣
Sere Elif_p ilkinde doğru çıktı ikincide de doğru çıktı 😄 artı çevremdeki hamilelerin de hepsinde tuttu 😂
Sere Elif_p evet hamile olup cinsiyeti belli olmayanlara. Hepsininki de doğru çıktı. Benimkiler de aynı şekilde
Elif_p Happymomleyla kız gibi dedi ama bu hurafelere göre bilemedim sonradan pipi çıkar mı 🤔ama bana erkek olsaydı görürdü gibi geliyor kız bence 😅
Happymomleyla Elif_p bana da kız gibi dedi 14. Haftada kız tamam dedik bu hafta da oğlan dedi değişir mi hocam dedim güldü 😅