Suragurlrr Kızlar ilk sezeryanım baya zor gecmişti. Simdi ikincisi icin çözüm yolları arıyorum, ağrı pompasını duydum. Daha önce deneyimleyen ya da duyan varmı?
yanlisanlamaama Suragurlrr benim kayınvalidem başka bir ameliyat için kullanmıştı zor bir kemik ameliyatıydı ağrısı çoktu baya bir rahatlamıştı ağrısını hafifletmişti
Suragurlrr yanlisanlamaama ay ne güzel cok sevdindim . İnsallah her hastane de vardır . Bende istiyorum
yanlisanlamaama Suragurlrr hastanede vardı ama parayla alınıyordu çok para vermiştik çıkana kadar takmıştı her takıldığında hemşireye Allah razı olsun diyodu demekki iyi geliyordu
Suragurlrr Emineedrk ay sağlıcakla alın inşallah bebeğinizi 🥰🙏 sonra iyi olduğunuz da yorumlarınızı bekliyorum inşallah hangi hastane bu arada
Suragurlrr yanlisanlamaama artık parasın da değilim🫠 ilk doğumum inanın tramvamdı benim. Kimseye kötü örnek olmak istemem. Belki ben fazla hassastım bilemiyorum, bu gebeliğim de plansız oldu yoksa hic hazır değildim🙈 rüyalarıma giriyor hayırlısıyla atlatsaydım
Suragurlrr Emineedrk iyi düşünün inşallah iyi olur, ablam gayet güzel gecirdi mesela, aksamın da ayakta geziyordu. Bünye meselesi. Bol bol yürümeye çalışın.
Emineedrk Suragurlrr ben ilk defa ameliyat olucam sanırım ondan korkuyorum daha önce hiç ameliyat geçmişim yok hatta kolum bile kırılmadan büyümüşüm aslında bilmediğim bı his korkmamam lazım