Minisanne12 Ben bir türlü doktor ayarlayamadim ama kendimden yüksek tansiyondan şüphe ediyorum. Belirtileri Halsizlik, yorgunluk Baş dönmesi Bayilma hissi Uykusuzluk Nefes darlığı Yürürken düşecek gibi olmak Bu belirtileri yaşayan var mi acaba 🥺
yenibirannis Minisanne12 yasadginz düşük tansiyon olabilir yüksek tansiyon da baş ağrısı enseden beyne giden bı ağrı olur basınız ağır gelir sersemlik olur ben yasadgim için soyluyorm
Hacerdogan Minisanne12 sağlık ocağı eczane falan da ölçer en olmadı eve bi alet alabilirsiniz çok riskli yüksek tansiyon
Minisanne12 kahvesever__ guncel olarak şuan hiç ölçmedim bulunduğum yerde de bi kadin doğum doktoru var oda acil olmadıkça bakmıyor 🥺🤦♀️
Minisanne12 Herseyguzelolsun7 yaa çok geçmiş olsun🥺. Bu belirtiler insanı hem rahatsız hemde korkutuyor
Minisanne12 yenibirannis ya enseden gelmiyor ama böyle başım çok ağırmış gibi oluyor böyle sarhoş gibi 🥲
Minisanne12 Hacerdogan ya bu haftalarda doktor kontrolünde olsam cok güzel olur ama doktor bulamıyorum en iyisi kendi kendimin doktoru olmak🥺
yenibirannis Herseyguzelolsun7 benmde bundan ve gayet iyi doğru sonuç veriyo bilekten olanlar çok hassas oldgu icjn her olctugmde 15 çıkarıyordu biseym olmamasına rağmen eşim bundan aldı 13/6 cikiyo sorun makinedeymis 🤗
Herseyguzelolsun7 yenibirannis ben sağlık ocağındakiyle, kendi doktorumdakiyle ve evdeki diğer cihazımızla karşılaştırdım gayet doğru ölçüm veriyor çok memnunum. Benim de hep 10/6 11/6 11/7 falan çıkıyor. Kaça kadar normal bilmiyorum ama şimdilik yüksek değil çok şükür onu biliyorum.