Mre hamzaaybarssmom ben tek doz oldum. İkinciyi olacaktım ama sağlık ocağı hem aşının olmadığını hem de onlara yazı geldiğini 1 tane yeteceğini söylemişti bir daha da sormadım ki doktorumda normalde olmasan da olur demişti
Aysecan0335 Bugün 2.dozunu olan ben 🙃 bugün öylesine sordum tek doz koruyosa olmasam olur mu diye olmanı öneririz dediler el mahkum oldum kafalar çok karışık doktor ne derse o tabiki ama doktorlarında kafa karışık :)
hamzaaybarssmom Aysecan0335 Her konu da öyle değil mi zaten 😅 İlk gebeliğim de fazla doktora gitmekten her gittiğimin sözlerini kafama takmaktan başıma gelmeyen kalmadığı için şimdi tek doktorla emin adımlarla ilerliyorum önce tedbir sonra tevekkül diyor doktorum ne derse uyguluyorum yapacak bişey yok 🤷🏻♀️
hamzaaybarssmom Mre Bende öyle biliyorum ama demin bir arkadaş bir dozun koruyuculuğu yok dedi, koruyuculuğu olmayan aşıyı neden tek doz da olsa vücudumuza alalım ki değil mi 🤷🏻♀️
Sevval0308 hamzaaybarssmom doğrudur cnm lakin sağlık kursları dahil gebe okuluna gidiyorum orası da doktorum da dediğim gibi tek doz yetersiz dedi Tabi siz doktorunuzun dediğini yapacaksınız sağlıklı doğumlari olsun hepimizinn
Arwen23 hamzaaybarssmom eğer hiç aşı olmadiysaniz iki dozu da olmanız isteniyor. Daha önce belirli bir süre de aşı olduysaniz bir dozu da yeterli görüyorlar. Hiç aşı olmamak Allah korusun doğumda ciddi sorunlara yol açabiliyor. Ben iki dozu da oldum şükür hiç sıkıntı yaşamadım. Diğer dozlar için gebelik sonrasına randevu oluşturdular
VussVuss hamzaaybarssmom ben mecburi olarak tek dozda kaldim cunku 2. Dozum deprem zamanina denk geldigi icin asilar afet bolgesine gitmisti eczanede dahil hicbir yerde bulamadim. Doktorum sorun olmayacagini soyledi
yaseminkss Ceyda76 hamzaaybarssmom bende 18. Haftamda geçen hafta tetanoz aşımı oldum ama 2. Doz olarak geçiyor bende çünkü bende ağustos ayında parmağımı kestiğim için bir doz uygulanmıştı sistemde de göründüğü için sağlık ocağı 2. Dozu istemedi
Feyzafeyza123 egesmommy bende olmadım ve olmak ıstemıyorum 29.haftaya görüyorum yarın ama ol aman sorun olur dayılar korkuyorum