esraEb Bbbsr Çin takvimi 🙄 bide ikili testte olan bhcg değeri 50 altı erkek üstü kız diyorlar. Bende tuttular ama tesadüf sanırım. Rüya var bide. O da tuttu bende
Bebiskosuu Öyle bi şey yok tabiki aklınıza gelebilecek bütün takvimlerde erkek çıktı burada herkese tahmin yapan biri erkek dedi kız dediğimde bak görürsün erkek diye ısrar bile etti tereddüte düşürdü beni ama bebeğim kız 🥰
hilalsercek Bencede yok ya bir yöntem kız çıksa bir yöntemde erkek çıkıyor bazıları diyor annenin içine doğan oluyor bazılarıda diyorki baba ne hissederse o oluyor sağlıklı olsunda 😅🥰
Bbbsr esraEb çok ilginç bende merak ettim şimdi gerçi ilk cocugumda zaten ikili taramaya gittiğimizde öğrenmiştik cinsiyeti
Bbbsr Benim ilk cocugumda çin takvimi tutmuştu erkek ama bu biraz karışık tam ayın son gününe denk geliyo galba yumurtlamam. Onun dışında bi karbonat testi yaptım bunda çişe döküyosun eğer köpürürse erkekmiş benim köpürdü oyüzden hiç inanasım gelmedi 🙈
esraEb Bbbsr ben de inanmıyorum böyle şeylere ama tutunca da acaba mı diyor. Tutan kadar tutmayan da çok. Tesadüf bence
Aynenkanka Bbbsr 38. Haftada cinsiyeti değişeni gördü bu gözler. Acele etmeyin bence zamanı gelince öğreniceksiniz zaten o heyecanı yaşayın 🥰🥰
Mzzz Cinsiyet tahmini yapan sayfalar var ama ne kadar doğru tahmin yapiyorlar yada hangisi başarılı hiç bilmiyorum ben bir tanesine merakıma yaptırdım bakalım doğru çıkacak mı 😂😂
Mzzz Bbbsr seninki doğru çıktı mı ben pek ihtimal vermiyorum biraz saçma geldi ama insan merak ediyor 😂😂
casmayn Bbbsr doktorlar bile yanılıyor 13 ve 16 haftalıkken bana iki farklı doktor kız dedi detaylı ultrasona girdim bir ay sonra erkek olduğunu öğrendim 🤷♀️
Kediler casmayn doktor kız dediğinde kesin demiş miydi? Bana 17′de kesin kız dendi, değişebilir mi yani?