Aysee6346 3 cm açıklığım var hastaneye yatışım yapıldı sancım da var ama doğum olur mu bilmiyorum 3 cm doğum yapan anneler yardımınıza ihtiyacım var birde açılma için ne yapmalıyım
Ozlemiskndr Aysee6346 sancınız varsa sıklaşır zaten 3 cm olmuş çabuk doğar bol bol çömelme yapın derin nefes alıp
Gulsen54 Aysee6346 ben 3 cm açıklıkla 39+3 de doğum yaptım ama suyum bittiği için beni hemen doğumhaneye aldılar suni sancı ile o gün doğumum gerçekleşti eğer süreç normal ise genelde hemen yatış yapılmıyor doğum yakinladığı zaman alıyorlar
kadertugrul7 Aysee6346 bende 3 cm ile yatışim yapildi suni sancida aldım bol bol odada yürüdüm ve sürekli yatağın kenarindan destek alıp comelme hareketi yaptim hemen kalkmadim 10a kadar sayio kalkiyordum 6 saat sonra doğumum oldu suni sanci sadece son yarim saati hissettim
Eemoom Aysee6346 3 cm olduğunda benim doğum sancım da başlamıştı artık. Düzenli oluyordu. Yürüyordum sürekli. Çömelme hareketi falan yaptırmıştı ebem. Birde benim suyumu patlattılar. O yüzden belki de çok hızlı oldu açılmam ve doğum
Aysee6346 Gulsen54 bende 38 +6 yatış yaptılar bakacaklar daha nasıl olucaksa bilmiyorum ki canım birşey de demiyorlar
Aysee6346 kadertugrul7 bana suni sancı daha vermediler yatış yaptılar bekliyorum bende teşekkür ederim 😊
Gulsen54 Aysee6346 sancini bekleyip çocuğun durumuna göre suni ile müdahale edebilirler belki hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah 🤲🏻
kadertugrul7 Aysee6346 sanci verilirse hızlı ilerler kasilmalar ile birlikte hayırlısıyla sağ sağlim kucaginiza alırsınız inşallah 🤲❤️
Aysee6346 cevriye35_ benim de şu an açılma yavaş gidiyor doktor sancınla ilerle sabah sana veririz dedi
Esraguvennn Aysee6346 aman kız nolcak ben 1 cm ile yattım 5.5 saatte tam açıklık ile doğum yaptım. Açılır hızlıca hiç merak etme sen Allah kolaylık versin
Aysee6346 Esraguvennn bilmiyorum ki canım doktor kendi sancınla ilerle sabah veririz dedi sana amin 😇
Zynpbr00 Aysee6346 Ben de hastaneye gittigimde 3cm aciklik vardi ama benim sancım çoktu. 3 saatte doğum yaptım.