fundadncc Aykem aynı gün çıkar bence sabahtan verirseniz arayıp sorarsınız sonuçları Ben özelde verdim 2 saat sonra sonuç aldım şansınızı deneyin ☺️
adatuna Aykem herhangi bir özel hastaneye gidebilirsiniz, 2-3 saat sonra kan sonucu belli oluyor genelde
Sengul-9798 Aykem istersen hemen yarın da verebilirsin eğer yeniyse kan da düşük oranda çıkar tekrar vermek zorunda kalabilirsin o yüzden haftaya dedim ama hamilesin
Aykem Sengul-9798 evet bmde sizin gibi düşünüyorum çünkü 5 yıllık hasret bir kere daha aynı şey başıma geldi çok üzüldüm o yüzden cumartesi yada pazartesi verecem kan
Sengul-9798 Aykem inşallah herşey gönlünce olur bizide haber dar edersen güzel haberin le mutlu oluruz ❤️
Caterpillar Gebesiniz öyle gözüküyor 💃 Ankara’da pursaklar devlet hastanesine gidip acilen giriş yapın beta takibi yaptıracağım diyin kan verirsiniz bir bucuk saate çıkıyor ben öyle takip yaptırdım
Nuur2124 Var var vaar evet ay mutluluğu bana bile pozitif enerji saldı ☺️☺️🙌Ailene uğurlu gel minik Melek…
Aykem SF06 5 yıldır olumsuz olunca öom üxüldüm çok ağladım inşallah bu mübarek günde allah ta benım yüzümü güldürür