Busraatpl Begum35 yok 2.yi vermiyo o yüzden sayfaya eklenemiyo ben az önce aldım bi tane 2.de sayfa bulunamadı diyo
EmelBG ZelihAlpereninannesi İstesin canım sipariş olarak gözüküyor ver ev adresini sonra kupon olarak geciyor zaten 🤩
BehiyeGrel EmelBG bişey soracağım biz aldık şimdi gidip mağazadan alışveriş yapabilirmiyiz? Yani kart bişi gelmeyecek dimi beklemeye gerek yok👍🏻
BehiyeGrel Pinkyy tamam geldi bunlar alışveriş yapılır mı bu şekilde ? Kargo geliyormuş kargo ne onu anlamadık ?
Busraatpl BehiyeGrel yapılıyormuş bende aldım kod ve bulunduğum ildeki subeyi aradım evet kullanılıyo bikac müşterimiz kullandı hatta dedi
behrem Derya341986 ben banka kartıyla aldım, sizin kartınız internet alışverişine kapalı olabilir mi? 🙄
Twinmomtobe EmelBG canım sayende aldım iki tane hatta üçüncüyü de düşünüyorum daha başlamamıştım alışverişe bir küveti vardı kızlarımın çok teşekkürler 👏🏻👏🏻👏🏻Rabbim sağlıkla aldırsın evladını kucağına 💕
EmelBG Twinmomtobe Ooo maşallah tatlım bayağııı iyi olmuş senin adına .Hayırlısıyla kucağına alırsın bal prenseslerini inşallah bizde bal prensesimizi bekliyoruz azıcık kaldı Hayırlısıyla 🙈🎈.
Tuos2306 EmelBG bende alıcamda acaba bez ve mama dışında herşeyde kullanabiliyor muyuz dogrumu anladım :) uygulamadan baktım ama bide burdan sorayım dedim. Yani indirimli olan ürünleri mesela indirimli fiyatlarıyla falan alıcaz değil mi :)
EmelBG Tuos2306 İndirimlerde de alabiliyorsun sadece bez mama geçersiz aradım sordum bende sorun olmasın diye kendim için ilk 🤩