gzmbkr1907 Tek fatura ikiye bölünemediği için 300 liralık alışveriş yapsanız 50 tl ödemek zorunda kalıyorsunuz kızlar haberiniz olsun. Ben bugün 850 tl alışveriş yaptım 300 lirası indirimli denk geldi
EmelBG gzmbkr1907 Kendşn hesaplıyacaktın kasaya geçmeden tatlım yada kasada 250 tl olunca faturayı kestirecektin .E haliyle ister 5 ister 10 kupon olsun öyle olunca ödemezdin 🤩
Smye EmelBG mağazaya giden arkadaşlar merak ettim 4 tane farklı hesaptan kod alsam bebek arabasında 4ünde de kullansam 😂 olmaz mı
Bskrt Smye tek faturada tek kupon kullanılıyor. Mesela 250+250 iki ürün alıp ayrı fatura kestirip kupon kullanabilirsinz ama, bebek arabası 500 liraysa fatura tek olduğu için bir kupon kullanılır
Elaylama Smye internet sitesinde okudum bir alışverişte 1 kupon kullanılıyormuş. 2 kupon tek alışverişte olmuyormuuş.
DilarArslan EmelBG valla bende aynen şampuanıdır ıslak mendilidir emziğidir bebek bakım setidir hepsini aldım 🤭 hem de 2 ayrı üyelikten 2 kupon alıp kullandım 500 tllik harcama yaptım çok iyi oldu bu kupon olayı 😊
EmelBG DilarArslan Bende yarın kozmetikleri ıslak mendil deterjan şampuan vs için çıkacağım tosbiğimin sonra kıyafetlerini yıkayıp ütülerim mis en sonda kendisi kalır 💁🏼♀️🤩
Beriliko Hanımlar mesela 270 lik bi ürün alıncada oluyomu yani 20 lirasını elden verip yoksa 250 ye kadarmı alınabilir