Asilinannesi Kızlar ben 31+5 haftalığım boğazım tıkalı burnum tıkalı kusuyorum doktora gitmeye korkuyorum benim gibi olupta hastaneye gittiğinizde ne yapıyorlar😥
Dilekkkk Asilinannesi Vallahi gittim antibiyotik verdi alerji ilacı verdi antibiyotik kullanmadım alerji ilacı da yan etki yaptığı için kullanamadım bol bol öp ıhlamur içtim doktorum ılıksuya limon bal koy dedi öyle öyle atlattım
Asilinannesi Cansuercan anladım canım geçmiş olsun serum iğne Doğumu tetikliyor demişti kulak doktoru korkuyorum ya😏
Asilinannesi Muhammedamine canım kulağımdan rahatsızların kulak doktoruna gittim oda iğne yaptırma Doğumu tetikler demişti Ondan dolayı korkuyorum😔
Burcin-13 Doktoruna mutlaka danış benim doktorum asla ıhlamur vs içmeme için vermemişti ufak bi grip faranjit atlattm bende. Antibiyotik verilmişti kullanmak istemedim ama kullanıp bitirmezsem enfeksiyonun bebeğe geçeceği söylendi. O yüzden doktorlara bu anlamda güvenelim biz geçirdik sanırken hastalığı miniğe bulaşmasn
Dilekkkk Burcin-13 ıhlamur mu izin vermedi içilebilen tek bitki çayı ıhlamur bol bol tüket dedi on gün boyunca bi çaydanlık bitirdim
Burcin-13 Dilekkkk aynen içilmemesi gerektiğini söyledi ki öncesinde de ıhlamurun tüketilmemesi gerektiğini duymuştum
Dilekkkk Burcin-13 İlk defa duyuyorum şu an ben şok Doktorumu bile içebileceğim tek şey bol bol İhlamur başka bir şey değil dedi