FcsjM Yenanne_97 anlamam ama erkek diyorum çıkıntısı var gibi Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah 🤲😇
Yenanne_97 FcsjM amin teşekkür ederim inşallah Allah’ım cümlemizinkinin sağlıklı olmasını nasip eylesin. ❤️🥰🙏🏻
Leydi9 esmerella37 teşekkürler canım çıkarsa hediye göndermek istiyorum 😂 Şuan 12 haftalığız doktor erkek olabilir dedi ama yanılma oluyor demişti 17. Hafta da kesin olur demişti
esmerella37 Leydi9 cok tesekkr ederim cnm hediyeye gerk yok sende bana dua et benmde bir bebegim olsun yeter bana 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰 gonlunden ne gecerse o olsun insallah saglkcaklı olsunda
Leydi9 esmerella37 ne demek canım inşallah en kısa zamanda senin de bir bebeğin olur kucağın boş kalmaz inşallah çok teşekkür ederim ❤️🫶🏻
Fatmanray esmerella37 merhaba kaç haftalıkken tahmin yapbiliyorsunuz 6. Hafta ulturason görüntüsü var
EminNur Demir-annesi34 @esmerella37 @Crnryyn01 @Mutluyuvam52 @123456789bahar Bizede yorum yapar mısınız?
Sahradmla esmerella37 ayy inşallah herkes erkeğe benzetiyor 11 haftalık doktor baya baktı hiç bsy söylemedi daha çok küçük dedii içimden geçen erkek ♥️🤲
Sahradmla esmerella37 tabiki bildiricem 2 kızım var bu sürpriz gebelik oldu inşallah tahminleriniz tutar çok dua ediyorum ♥️🤲