Ruhsuz yagmur50 ilk kızımda yuvarlakti kese her gittiğimde ,şimdi yine kiz diyor doktor fasulye şeklinde genelleme olmuyir demek ki 😉😊
Adapte34 Sabiha-1268 evet maalesef doktorlar aşırı ilgisiz bide.. bende bir sefer kürtaj oldum özelde oldum onu da çok güzeldi keşke insanın imkanı olsa da gidebilse
mucizeeemmm yagmur50 anlıyor musun keseden bende daha yeni hamileyim kesenin fotoğrafı var atsam anlar mısın
yagmur50 mucizeeemmm hayır anlamıyorum buradaki yazılan postlardan görmüştüm aklımda öyle kalmış fasülye kese kız yuvarlaksa erkek diye denk gelmişte olabilir
ygmrtpclr İlk hamileliğim cinsiyeti öğrenene kadar hani bebeginle karnında konusursun ya o zaman hep oğluşum lafı cıkıyodu agzımdan istemsizce hatta ya kızsa öyle dedigimi duyarsa üzülür diye düşünüyodum🥹 sonuc 32 yiz oglum oluyor 🥰
gulten_01 Ruhsuz Benim hissiyatım hep kızdı hatta rüyamda bile doktor cinsiyetini bana kız olarak söylemişti çevremdeki herkeste kız hissediyordu keza bende öyle ama bi öğrendik ki erkekmiş benim için hiç farketmez ilk bebeğim ilk heyecanım hepsine bin şükür ama yanıldım hissiyatımda 😅
Ruhsuz Cekilmezbirkiz sağlıcakla gelsin ,bu bulantı vs bünye ile alakalı sanırım ablam da kız bebeğe hamile en ufak bir mide bulantısı halsizlik hissetmedi üç çocuğu var hepsinde de öyle ben daha kötü oluyorum ben çok narinim galiba bünyem zayıf 🤭
Kahveseverr Ruhsuz evet ilk hamileliğimde hep erkek istemiştim içime doğanda erkekti rabbim verdi çok şükür şimdi 2. Hamileliğim sağlıklı sıhhatli kız evlat istiyorum hayırlısı ile bakalım çıkacak mı 🙂
Fulden94 Evliyken bile oğlumuz olcak diyordum ve hamile kaldim direk erkek dedim ve doğru çıktı 💙 yani erkek istiyordum diye değil sadece böyle hissediyordum ve doğru çıktı
Nurakkaya En basından beri hep eksi yedim ama hiç kız hissiyatım yoktu hep erkek hissediyodum öylede oldu suan 27 haftalığız 🧿👶🏻🥰