_zelis01 Mrb akradaslar ben 8 haftalık gebeyim kahve rengi akıntım çok oluyor bugün kontörele gittim doktoruma söyledim şuan birşey yapamayız dedi 3 aya kadar devam ederse fitil yazarim dedi bu durumu yaşayanlar varmi kahve rengi akıntı neden oluyor
Medine05yasar _zelis01 cnm benimde ilk üç ay öyle devam etti doktorum ilac verdi benimkisi kesenin dışında kanama gördü doktorum
Yazgulu62 _zelis01 doktor bana normal dedı pregestan verdı onu kullanıyorum suan ıkı gundur yok cokk sukur ıyıyız 6.haftadayken sormustum suan 7+2 yız 🙏🧿
Elfela10 _zelis01 Korkmayın benimde ilk aylarım hep kahverengi akıntıyla geçti fitil vermisti doktorum geçti sonra ve çoğu hamilede duyuyorum bunu çoğu kişide oluyor yani kırmızı kan görmediğimiz sürece sorun yok demişti doktorum
ygmrcglyncn _zelis01 benim de 8 ve 13. Hafta kahverengi kanamam olmuştu muhtemelen yerleşme kanaması ama yine de önlem amaçlı Progestan vermişti doktor bi ay kadar kullandım.Acik kırmızı ya da pembe olursa kanama o zaman endişelenin.
Dilekunal_ Yazgulu62 birsey soralabilirmiyim bende suan o ilaci kullaniyorum ve kabizlik basladi zorlamiyorum falan ama afedersinjz ama yapincada pembemsi renk gelio akintiyla normal mi acaba korkuyorumda yrn doktor kontrolum var.
Yazgulu62 Dilekunal_ ben hıc boyle bısey yasamadım kabızlık falan cok sukur olmadı gayet sabah bı saatı oluyo o saatte herzman geelıyo ama doktoruna bı sor benım kanamam olmustu sonra ılac fakanla cok sukur gectı kahve rengı geldı bı suree suan oda gıttı bı sorun dedıgım gıbı hemoroit yok demıı ondan da gelıyo olabılır mı
_zelis01 Yazgulu62 kaç haftalık gebesin ben pek fitil olarak kullanma tarafı degilim korkuyorum birşey olur diye
_zelis01 Yazgulu62 allahim sağlıkla kucağına almayi nasıp etsin insh Allah’ım korusn evlatlarımızı 🙏🏻☺️
Yazgulu62 _zelis01 amin canım benımm Allah’ım korusun evlatlarımızı mıss kokularıyla bulustursun bızı🙏🧿
_zelis01 ygmrcglyncn benim sürekli değil tek tük kahve tonu akıntım oluyor kırmızı pempe olmayana kadar Allah’ın izniyle korkmam insh
oznur_90 _zelis01 kahverengi akinti fazlaysa dikkat et egerki kirmizi yada pmbemsiyse dusuk olur doktor yinede bilir en iyisini koktutma kendini kahverengi wkinti norml