Cansu0655 15+4 oldum ama kusmam ve bulantım asla durmuyor 6 kilo verdim ama bugün gerçekten çok kötüyüm sabah iki lokma yedim onu çıkarttım 1 bardak su içtim demin şimdi mide bulantısından bayılıcam acile gitsem bu durum için ne yaparlar başına gelen var mı
MMelissaaa- Cansu0655 prilam veriyorlar canım 5 ay boyunca prilam hapı kullandım. 5. Aydan sonra kesildi bulantım çok kötü bir durum bilirim doktorunla iletişime geç bence
Hilal2901 Cansu0655 serum takıyorlar iyi geliyor git bence. 5. Ayıma kadar kustum ara ara allah yardımcın olsun🫶 Serum takarlar hiçbisi yiyemiyorum halsizim dersen vitamin vs de takıyolar seruma
Cansu0655 MMelissaaa- balım ilk aydan beri içiyorum onu içsem de kusuyorum ama bugün cidden bi kötüyüm yani
Cansu0655 myangelson inşallah takarlar ya buradaki hastane acili hasta serum için yalvara bile takmıyor
e_dmr Acilde sikayetini dile getirdiginde takarlar oda seni 2 gun rahat ettirir. 11+4′um cok olmasada ayni seyleri yasiyorum psikolojik olarak yiprandm diyebilirim . Gecmis olsun
Cansu0655 e_dmr teşekkür ederim kan gazı 2 farklı idrar alındı ilaçsız serum takıldı zaten direk kadın doğum doktorumu aradı acil doktoru