AnnesiyimM53 Bebeğimin crl ölçümü 3 gün geride böyle birşey başına gelen var mı ilk kızım sıkıntılı doğduğu için çok korkuyorum yardımcı olur musunuz lütfen içimi rahatlatmat istiyorum
Babyykmz AnnesiyimM53 benim bebegim 1 hafta onde gidiyor doktorum 1 hafta onde veya geride olmasi cok normal herhangi bir sorun teskil etmiyor dedi
myangelson AnnesiyimM53 1 haftaya kadar fark oluyor benim de öyleydi doktor hep normal derdi önemli olan 30 dan sonraydı sanırım o zamanlar çok fark olmaması gerek
AnnesiyimM53 myangelson anladım ilk haftalarda normal yani benim bi kızım var ve kromozom bozukluğu var o ilk haftalarda ölçümleri hep küçüktü kol bacak baş karın çevresi o yüzden korkuyorum canım
myangelson AnnesiyimM53 doktora sordun mu hic bunu çünkü doktorlar normal diyor buna dediğim gibi önemli olan daha ileriki haftalarda olması. Allah’ın izniyle birşey olmaz hem 2 gün fark var çok birşey değil o ve crl boy değil mi boyu kısadır minyondur belki ayrıca makineden doktor ölçümünden de çok fark ediyor
Babyykmz AnnesiyimM53 11+4te gittim 12+5 olarak önde gidiyordu suanda 15 haftalik oldum hala onde gidiyorsa 16+1de oluyor 😃