Dolphin16 2bebisannesi58 Allah yardımcın olsun canım . Sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲
58damla58 2bebisannesi58 vaktin gelmiş tedirgin olma sağlıcakla al kucağına inşallah hayırlı doğumlar ❤️
bendiyebiriii 2bebisannesi58 rabbim yardımcınız olsun. Sizin de minik mucizenizin de. Sağlıklıca kucağınıza alın inşallah♥️
2bebisannesi58 Ozlemiskndr bendiyebiriii 58damla58 Cok sukur dogum yaptimm darisi basiniza insallah ❤️
bendiyebiriii 2bebisannesi58 çok şükür. Nasılsınız bebeğiniz nasıl? Kaç kg doğdu? Benim de doğumuma 3 gün kaldı🥹
2bebisannesi58 bendiyebiriii dogum hikayemi paylastim gzuel arkadasim ordan detayli okuyabilirsjn istersen. Kolay bi fogumum oldu Rabbim sana da nasip etsin insallah ❤️
2bebisannesi58 Aysenur426868 masallah nasilsinjz peki benim gogus uclarim yara oldu ilk asamada agzinq aldgnda aglyorum resmen 2 tane krem aldim insallah etki eder sizde varmi boyle bsey
Aysenur426868 2bebisannesi58 aynı durumdatiz bacım benimde yara oldu aynı göğüslerim şişti bebejde ememiyor