Zeyoz87 Bugun doktora gittim iğne yaptılar progestan ilaç verdiler şuan evde sırt üstü uzanıyorum kanamam devam ediyor bu durumu yaşayan varmi korkuyorum birsey olacak diye :(
Gambis Zeyoz87 merhabalar ben de tüp bebekle 8 haftalık hamileyim 5+5 de kanamam oldu istirahat verdi doktor dinleniyorum. En son gittiğimde bebeğim iyiydi çok şükür
Kubra0123 Zeyoz87 bende aynı durumdayım 13 haftalık kanamam var plesanta asagidayms. Yeni geldim hastaneden kanamam devam ediyor. Korkacak bir durum yok bol bol yatış dinlenme plesanta yukarı çıkana kadar inşallah ilaçlardan sonra durur kanama.
Hediyemmm Benimde 6 haftamda kanamam olmuştu bol bol dinlen sırt üstü yat hep sakın iş yapma bide doktorum bana 3 aylık olana kadar progestan iğne verdi günde iki kere yapıyordum göbekten eger sanada verdiyse sakın aksatma düzenli kullan
Gambis Kubra0123 ben daha 8 haftalık hamileyim, en son kanama alanım duruyordu doktor kaybolması 1, 1.5 ayı bulur dedi
Derya5228 Zeyoz87 bende dün öğrendim kalp atışı vs yoktu kürtaj olucam bende geçmiş olsun nasipte bu sefer yokmuş ne yapalım elimizden gelen bişey yok maalesef