_Daydreamer_89 Merhaba 5 aylık ikiz bebek annesiyim ilk doğumum ilk sezeryanım 35+6 da bir kız bi oğlan annesi oldum Kızım 3.015 gram Oğlum 3.350 gram doğdu 🧿
sutlaacc _Daydreamer_89 sağlıkla büyüt canım. 33 haftalık olduk bizde. Doğum nasıl başladı beni yavaştan bir doğum korkusu sardı da 😀
Twin-22 _Daydreamer_89 Sağlıkla büyütün evlatlarınizi 🙏 kuvezde kaldılar mi birde cinsiyetleri ne zaman netleşti acaba ☺️
_Daydreamer_89 sutlaacc amin inşallah 🥰 ben 26. Haftadan beri yatıyodum kasılmalarım çoktu sezeryan tarihi verdi direk doktorum🙈
sutlaacc _Daydreamer_89 benim öyle 26 dan beri yatıyorum inşallah planlı sezeryan olur benimde. Peki süt sağma makinesi koymalı mıyım hastane çantasına?
sutlaacc _Daydreamer_89 tamam canım. Birde ciğer geliştirici oldun mu? Kiloları iyi doğmuş küveze girmemiştir herhalde ikiside 🥰
_Daydreamer_89 Twin-22 solunum sıkıntısı var dediler ama hiçbir cihaza bağlı değillerdi 11 gün küvezde kaldılar cinsiyetleri 16. haftada kesinleşmiş oldu🥰
_Daydreamer_89 sutlaacc evet 3 tane ciğer geliştirici iğne oldum kasılmalarım çok tu erken doğum riskim vardı on bir gün küvezde girdiler hiçbir cihaza bağlı değillerdi güya solunumlarında sıkıntı varmış biz hiç görmedik çocukların üzerinde bir alet bir cihaz🙄
123efm- Maşallah ikiz olmalarına ragmen kiloları cok iyi doğmus darısı bize . Bende ikiz kızlarıma hamileyim 21 haftalıgız inşallah bizde 36 lara kadar gideriz
_Daydreamer_89 123efm- âmin inşallah çok teşekkür ederim evet kilolara gayet iyiydi herkes çok şaşırdı🥰🙈 inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız küvezde girmeden 🤲🏻
_Daydreamer_89 123efm- her gün çiğ kuruyemiş yedim bir adet beypazarı soda içtim dört adet ceviz et balık semiz otu yeşil mercimek ıspanak tükettim bir de bebeğe kilo aldırıyor dedikleri için muz ve nesquikli süt içtim her gün bence işe yaradı🙈
sutlaacc _Daydreamer_89 özel miydi bazen para almak için yapıyorlarmış ya . Neyse sağlıkla büyüsünler kuzucuklar 🥰
123efm- _Daydreamer_89 bende her gün saydıklarınızı kesin yiyorum ama ceviz 2 tane kuruyemiş bi avucu geçmiyor muz süt incir kaşar peyniri yumurta her gün yedigim şeyler . Bide nesguikli süt dediginiz nesguik gevregi mı yoksa direk nesguikli süt mü
Ruya_burcu45 Haftadayiz. Bikac gündür ara ara öyle baskı yapıyorlar ki sanki çıkacakmış gibi hissediyorum, korkuyorum. Son 3 haftadır yatıyorum rahim ağzı uzunluğu 2.5 cm. Hunilesme de var. Insallah sizin gibi 35. 36. Haftayı görürüz 🙏 Allah bağışlasın yavrularinizi, analı babalı büyütün
_Daydreamer_89 Ruya_burcu45 hiç korkmayın stres büyük etkiliyor malesef yattığınız yerde kafanızı dağıtmaya bakın allahın izniyle o haftaları göreceksiniz ☺️