PrensinibekleyenAnnee Cananarda yok şükür kimse bişey demedi sende üzme kendini hamileliğin keyfini çıkar
Cananarda PrensinibekleyenAnnee vallahi ne yalan soylim benim öyle şuan aklımdan çıkmıyor birde araştırdık saçma sapan şeyler çıkıyor önüme dua ediyorum günlerim çabuk gecede sağlıkla kavuşsam bende bebeğime aslında biliyorum sağlıklı onuda kendimide boş strese sokuyorum ama elimde değil ki.
PrensinibekleyenAnnee Cananarda canım sen fetal DNA yaptırdın senin bebeğinde down olmadığı %99 belli değil mi
Cananarda PrensinibekleyenAnnee ocak sonu şubat başı gibi bakalım artik 1.2 hafta önden gidiyor ne zamana gün verilir sezeryan benimki.
Cananarda gulfzlt benimde detaylida kalpte musküler vsd çıktı 1.4mm bilginiz varmi bunla alakalı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
PrensinibekleyenAnnee Cananarda merhaba canım bebeğim iyi şükür kalp kontrolü oldu delik kapanmamış ama çok küçülmüş dedi kapanacak bölgede dedi suanlık sıkkntı yok 3 ay sonra gel dedi . Sen nasılsın doğum yaptın mı
Cananarda PrensinibekleyenAnnee iyi sayılırım tsk ederim iyi olmasına sevindim benim daha var şubat ilk hafta görünüyor şuan günler geçmiyor şimdi suyum fazlalasmis ona gidip geliyorum artık bitsede stresten kurtulsam diye bekliyorum.
PrensinibekleyenAnnee Cananarda sen kendini boşa üzüyorsun canım sen fetal DNA yaptırdın senin bebeğinde genettik rahatsızlık yok suda şekerden yükselir karbonatlı yiyecekleri kes diyet yap.biraz inan ben okadar senin kadar kafama taktım ki hamileliğim zehir ettim .