ElfYrgn Kızlar selam. İki gündür bebeğimin hareketlerinde azalma var. Normalde 5-6 gündür gün içinde sürekli hissediyordum. Şimdi de bir şeyler yiyip beklemem rağmen uyarımla hareket ediyor. Bu haftalarda normal mi sizce ?
yasemin1622 ElfYrgn normal galiba bu haftalarda 22. haftadayım ben de birkaç gün önce 1 gün boyunca hiç hareketini hissetmedim sonra ertesi gün hissettim
aseldurununannesi_ ElfYrgn çok normal canım benimde öyleydi sadece akşamları hareket ettiği bile oluyordu 26-27 gelince düzene giriyor merak etme birde bazı bebişler sakin oluyor benim kızım öyle mesela 38+4 olduk daha hiç öyle sert tekme falan atmadı gayet kibar yavaş ☺️
meryemy ElfYrgn bende 23+1 bugün itibariyle hareketlerde azalma yok ama bu dönemler arada hissetmeyebiliriz çok duydum bunu bence normal bi durum endişe etme
ElfYrgn yasemin1622 Aslında bende normal olduğunu düşünüyorum ama yinede kötü senaryoları kafamdan silemiyorum 😣
bbyyzl ben de bugün tam 23. haftama girdim, 2 gündür ben de de azalma var bu haftalarda uykuya biraz daha düşüyorlarmış o yüzden normal olduğunu düşünüyorum ben 🐣
ElfYrgn bbyyzl Öyle miii gerçekten bu haftalarda daha mı düşkünlermiş eğer ki öyleyse içim gerçekten çok rahatlayacak çünkü hareket etmiyor değil 🙄
miniyo bbyyzl Merhaba , 21. Haftadayım şimdiye kadar hep akıntım normal bir şekilde geliyordu , bugün birden altıma kaçırıyorum sandım baktım su gibiydi akıntı yoktu sizler bu durumu yaşadınız mı acile gitmeli miyim çok endişeleniyorum
yasemin1622 ElfYrgn yok yok kötü düşünme tabi sana diyorum ama ben de olumsuz düşünceleri asla kafamdan atamıyorum yine de mümkün olduğunca pozitif şeyler düşünmeye çalış sen ne kadar rahat huzurlu olursan bebişde o kadar rahat huzurlu olur
ElfYrgn yasemin1622 motivasyonunuz için çok teşekkür ederim ☺️ Güzel enerjiler göndermeye çalışacağım 🫶🏻
ElfYrgn aseldurununannesi_ Düzene girmesi için erken öyleyse. Haftaya doktora gittiğimde hepsini soracağım tek tek. Ayy desenize çıtı pıtı bir kızınız olacak 🥹 Benim oğlum en başından beri çok hareketli doktorum hep öyle söylüyor 👼🏻
ElfYrgn Anneadayi0404 Ben doktoruma yazdım ağrım vardı muayeneye çağırdı ama benim farklı durumlarım vardı ondan dolayı diken üstündeyiz
ElfYrgn glz87 merhaba. Kişiden kişiye çok değişkenlik gösteriyor diye biliyorum. Benim ilk gebeliğim 21. Haftada net olarak hissetmeye başladım
elfoo ElfYrgn normal diye düşünüyorum o haftalarda ben de nadir hissederdim bir de hareketliyseniz gün içinde sallayıp uyutuyormuşsunuz gibi düşünün :) gece uykunuzda daha çok hareket edebiliyorlar gün içine göre. Git gide artar hareketler endişelenmeyin ben de 26. haftamda habire tekmeleniyorum şimdi :)
ElfYrgn elfoo Cevabınız için çok teşekkür ederim. Aslında teorik olarak bende böyle düşünüyorum ama evhamlanmadan da duramıyorum maalesef. Aslında iyi düşünmek lazım hep :)
ElfYrgn miniyo Merhabalar. Beyaz-şeffaf akıntının rahimin genişlemesine bağlı olduğunu biliyorum. Bende de oluyor ama aşırı derecede bir akıntıysa bir şey demem doğru olmaz diye düşünüyorum
glz87 ElfYrgn hım anladım teşekkür ederim☺ şuan 19 hafta oldum ama sürekli hissetmiyorum fakat ara ara hissediyorum normal mi peki 😊