Gonuel49 Selam anneler biz az önce kontrolden geldik 15+6 haftalığız. Doktor göremedi uyuyor pozisyonundaydı 😂 sizin tahminler neler?
Sevgimiz2022 Gonuel49 selam bende cinsiyyet tahmini için fotoğraf paylaşmak istedim alınmadı nasıl yapiyım
Gonuel49 mervee19_ ilk bebeğim kızda olur erkek de sağlıklı olsun yeter 🥰 ama gönlümüzden geçen erkek. Babası pipi gördüğünü söylüyorda biz bişey görmedik doktorla 😂😂😂 Yorumun için teşekkür ederim canım 🫶
mervee19_ Gonuel49 bende 16 haftalıkken gittiğimde doktor cinsiyetiniz söylemedi detaylida öğrenin demişti eşimde erkek ben gördüm falan demişti ama kızımız oluyor sağlıkla olsun erkek kız hiç farketme rabbim.saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍
Gonuel49 mervee19_ ayy maşallah rabbim esirgesin 🩷 Amin canım Rabbim bizlerin sağlıkla miniklerimizi kucağımıza almayı, anne baba olmak isteyen herkese de bu duyguyu yaşamasını nasip etsin . Her zaman en büyük duam budur 🫶
Gonuel49 Asyos34 ya normalde almanyada 20 hafta önceden söylemiyorlar. Bu sefer ısrarıma dayanamadı bakalım dedi de minik kuş göstermedi kendini 😂 2 hafta sonra Türkiyeye geliyorum Türk doktorlarına güveniyorum bu konuda inşallah öğrenirim 😂😂😂😂
Gonuel49 @Mutluyuvam52 @Pnr_KMRC1 @3kuzuAnnesiyim Yeni fotoğrafımız geldi tekrar Bi bakar mısınız rica etsem? 🥰🥰
Gonuel49 3kuzuAnnesiyim teşekkür ederim yorumun için bakalım türkiyede öğrenmek nasip olur inşallah cinsiyeti o zaman haber edeceğim 🥰🥰🥰