DerininAnnesi35 Geç kalmadan hazırlayın. 35+4 te tamamladım. 35+5 te tani bugün yatışım yapıldı. Her an doğuma alınabilirim sancım geçmezse.
Senayl34 Hilalrumturk bende yavaş yavaş yıkadım utuledim 1-2 parça eksiğim var onları da alıp koyucam ama evimin işi duruyor camlar perdeler bebek için yatak odasını duzeltmem lazım annemler uzakta kaynanam fıtık ameliyatı oldu yardıma gelir cagirsam ama 1 hafta ağrıdan kalkamiyor eşim de 12 saat çalışıyor gel temizlik yapalım demek olmuyor bakalım
aysun01_ Senayl34 bırakın pis desinler ya sizden ve bebeğinizden önemli değil yorulmayın sağlığınıza dikkat edin
aysun01_ Tubakasap çünkü hafta ilerledikçe hareket konusunda zorlanma oluyor o yüzden erken yapmayı tercih ettim
Planetree Postu görünce dedim aaa benden baya var 😁 34 haftalığım çantanın Ç si yok 😃 Ne hediyelik ne kapı süsü sanırım bu 3. Olduğundan bu rahatlık 🥰 Ama erkenden ağırlaşmadan yapmak daha iyi beni örnek almayın 😁
Ecem95 Hilalrumturk 36+3 deyim daha hastane çantam hazır değil ağrılarım varmış nst’de çıktı ilaca basladı doktorum neyin rahatlığı bu bilmiyorum ama kargolarım gelince yapıcam çantamı çünkü valiz içi düzenleyici pijamalarım falan gelicek bekliyorum🥹 Haftanın sonunda kızımın eşyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim ilk gebeliğim bu arada
Ecem95 Hilalrumturk karnımda bi alanda sertleşme toplanma gibi bir sey oluyor eğer ağrı o ise onun dışında cok nadiren kasıklarımda çekilme gibi bi sey oluyo uzanıp bir süre dinlenince geçiyor yani sancı ağrı nasıl bir şey tam çözemedim 🤷♀️ Okuduğum bi kaç yazıda bunlar normalmiş bu haftalarda yalancı sancılarmış vücut kendini doğuma hazırlıyor diyorlar
aysun01_ Senayl34 gerçekten insanların ne düşündüğü önemli değil kendiniz ve bebeğinize odaklanın temizlik her şekilde yapılıyor ama sağlık gittimi gelmiyor bol bol dinlenin
Hilalrumturk aysun01_ bugün yıkadım bebişimin çamaşırlarını çok şükür ama kolumu kaldırmak istemiyorum 😔😔