Hilalrumturk Kaldı mı ben gibisi birkaç hafta önce canım çıkıyordu hazirliyem koyem diye şimdi bı rahatlik çöktü üstüme nerden geliyorsa sanki biri gelip yapcak😂😂😂yine ve yine ben yapsam mı dursun mu biraz daha
yagmur50 Hilalrumturk biz 35+2 haftalık olduk şuan hastane çıkışı ve havlusu makinede yıkanıyor çantam yarım hazır 🤭
btllsk Hilalrumturk Şimdi hazırladım biraz 🙈 eksiklerimin listesini yaptım onları alcam ayyy çok zor çok yoruldum 🙈 bu arada 33 haftalık olduk 🥰
Kivininannesi Hilalrumturk bende 35+1 im hâlâ hazırlamadim 😂😂 ha bugün ha yarın derken kalıyor her gün 🤭🤭
Alvn3946 Hilalrumturk 33 haftalık olduk ve hiçbir hazırlık yapmamışım üşeniyorum valla yapmaya keşke enerjim yerindeyken önceden yapsaydım
Hilalrumturk yagmur50 ooooo iyi o zaman senin bende dolap bekledim çocukların dolabı gelsin öle yikiyem koyem dedim dolap geldi geçen hafta 😂😂😂
elifcicek_07 Hangi çantayı alacağıma karar verebilirsem hazırlicam inşallah haftam bu gece 34 oluyor 🤦🏻♀️ Valiz aldım orta boy çocuğa da bana da lazım olacak diye valize hazırlamak istemiyorum çok büyük.
Hilalrumturk elifcicek_07 bende aynı şekilde bebek çantam büyük bebeginkileri ona koyayım diyorum kendime de el çantası gibi var ona koyayım dedim biraz önce öle bı karar verdim 😂
Elif96kurt Ay bende hazırlamadım bır rahatlık var üstümde 35+1 oldum halen yıkamadım yerleştırmedım 😀
Hilalrumturk Alvn3946 aynı şeyi bende soluyorum şimdi valla keşke beklemeseydim dedim dün buzluk hazırlığı yaptım yoruldum
yagmur50 Hilalrumturk belli bir zaman sonra halsizlik falan çöküyor insanın yapası gelmiyor ona göre canım 🤭
ipekmom_ Hilalrumturk kızz ne duruyorsun kalk hemen 😂 ben 32de başladım 36olduk daha tam bitmedi ama benim yürüyecek gücüm kalmadı, bianda ağırlaşıyor insann 10dk ayaktayım 1saat dinleniyoruum
Hilalrumturk ipekmom_ aynennnn işleri taksit taksit yapıyorum valla 😂😂ebeler gibi oturup yatıp geri devam ediyorum
Busraerkr Hilalrumturk bebek çantası aldım kendi eşyalarımı koyacağım bavulum yok eşime kalsa poşetle götürelim boşver diyor 😂😂😂😂