2-bebisannesi Akşama misafirim var kuru fasulye pilav tavuk salata yaprak sarması tatlım var fakat yanına hangi çorbayı yapsam karar veremedim kızlar sizce ne çorbası yapmaliyim
Minisanne12 2-bebisannesi -Patates corbasi -mercimek çorbası -bulgur çorbası -yayla çorbası -andoloz çorbası -sebze çorbası -mantar çorbası -soğan çorbası -kabak çorbası -şehriye çorbası -ezogelin çorbası -un çorbası -cesmi Nigar çorbası -cennet çorbası -dımbıl çorbası -yüksük corbasi
Deletedmom_85 Minisanne12 -un çorbası Haaaa ri kaaa oluyor. Şiddetle tavsiye ederim 🫶🏻 @2-bebisannesi
beyzacmvrc 2-bebisannesi patates çorbası görmüştüm onu denicem bugün sizin menüye de uyar veya domates çorbası. Mercimek falan olmaz çünkü ☺️
PervinY 2-bebisannesi Pilav vs varmış o yüzden ben olsam yayla tercih etmem. Çeşmi Nigar çorbası güzel olur bence veya domates çorbası.
acemianne22 2-bebisannesi yayla veya mercimek çorbası.ben yemeklerde renklere dikkat eden biriyim salçalı yemeğin yanına domates çorbası veya salça domates kullanılan bir çorba yapmazdım mesela😊
Allahkahretmesin1 2-bebisannesi yoğurt çorbası olabilir salçalı yemeklerin yanında salçalı çorbayı yakıştıramıyorum ben
ipekmom_ 2-bebisannesi bencede yoğurtlu bir çorba güzel olur, sebze, pirinçli ya da yoğurtlu tarhanada güzel oluyooor