Yazmelegi_ NesliMomm bende ayni şikayette gittim bugün doktora kasılmalar var dedi dinlenmek gerekiyor dedi sizde bol bol dinlenin inşallah allahin izniyle bisey olmaz
NesliMomm Lina-Annesi Yok kullanmıyorum sadece d vitamini kullanıyorum ilk hamileliğim biraz korktum açıkçası 🥺
lerem_merel Yazmelegi_ kasılma tam olarak nasıl oluyor ya benim karnımda sertlik hissediyorum aynı şey mi acaba 🙄
NesliMomm Yazmelegi_ Teşekkür ederim canım saol kasılmalar neden oluyormuş peki söyledi mi? Ben evdeyim sürekli dinleniyorum ev işlerini bile bazen yapıyorum bazen yapmıyorum yorulunca. Bundan sonra daha dikkatli olurum 🙏
NesliMomm Hemsireanneeeee Evet idarda yanma var daha önce enfeksiyon var demişlerdi ama sonra geçti şimdi aynı şekilde oluyor ve sık tuvalete çıkıyorum. Sıklık farkı da Saatte 4,5 kere önceden 1 günde 5,6 kere olurdu.
Yazmelegi_ NesliMomm ev işi yapma dedi ilişkiden dolayı da olur dedi ilişki yasağı verdi çok eğilip kalkma dedi kabızlık durumunda da da kasılma olurmus kabız olmamaya dikkat et dedi
Hemsireanneeeee NesliMomm bol su iç doktora gidene kadar , iç çamaşırını sık değiştir , ve mutlaka kuru tut özel bölgeni.
Opecert NesliMomm sizn enfeksiyondan kaynaklı olabilr ihmal etmeyn bir idrar tahlili yaptırın ama o zamanlarda bebek dw yavastan büyümeye başladığı icin batmalar sancılar olabilir bol su icin enfeksiyon riskini azaltmak icin bir de doktora danşarak magnezyum kullanabilirsinz
NesliMomm lerem_merel Teşekkür ederim 🥰🙏Merak ediyorum neden oluyor acaba enfeksiyondan mı yoksa. Senin de idarda yanma var mı canım
NesliMomm dilay_06 6,7 haftalıkken çıkmıştı enfeksiyon daha sonra sönmüştü. Ama şu an tekrar başladı.
NesliMomm Yazmelegi_ Ben 2 hafta önce ev taşıdım ondan yorgunluk var galiba şu an da ev işleri falan eğilip kalkma çok yapıyorum ondan mı acaba. İlişki konusuna dikkat ediyorum. Teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏🥰