Gulblt HlyaTopal 6 ayı korkarak geçirmektense işte 10 güne şükrediyorum hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah 🙏
Tgbylmz istkizannesi bi arkadaşımda böyle bi şey duymuştum sanki belki yanlış hatırladığım bişeydir tabi yanlış yönlendirmek istemem kimseyi ama zaten kullanmıyomuşsunuz😊
Damla1903 Güzel haber verebilseydim keşke :( ikili test için gittiğimde bebeğimin suyunun tamamen bittiğini öğrendim. :( Yarın gebeliğim sonlandırılacak , dualarınızı eksik etmeyin , Rabbim bunu hayırlı gördü demekki.
Gulblt Damla1903 😔 çok üzüldüm Allah sabır versin başka doktora falan girtin mi ama sen ikili yaptırmıştın nasıl şimdi öyle söyleyebiliyor o zaman test araştırıyordun niye şimdi 😣
Damla1903 Gulblt 3 hastaneye gittim , 3 ü de aynı şeyi söyledi. 1hafta önce iyi olan suyu bu hafta nasıl olduysa tamamen bitti. :(
Destina21 Damla1903 su nasıl bitiyor aklım almadı.. geçen doktor bana da suyun azalmış 3 litre su iç dedi ..
dml33 Destina21 benimde 17 haftalik bitmisti suyum sizinti seklinde gelmisti ilk hamileligimde enfeksiyondan olabilir dediler
Destina21 dml33 enfeksiyon bu kadar sıkıntılı bisey mi inşallah hemen toparlarsın kendini ...rabbim sağlıkla bir evlat nasip etsin en yakın zamanda 💜💜💜
Damla1903 Suni sancı verilerek düşük yaptım. Bebek zaten hasta olma durumu varmış detaylı ultrasonda her şey çıktı. Nasibi yokmuş yavrumun , söyleyecek hiç bir şey yok . Hepiniz sağolun desteğiniz için
dml33 Damla1903 basin sagolsn bnde 17 haftalikken ayni sey basima geldi sagliksz bi bebekse zaten duser derler benim bebegimde bisey cikmamisti detaylida falan enfeksiyon keseyi delmis dediler hayirlisi tabiki allah saglikli bebekler nasip etsn ins
dml33 Damla1903 hap mi verip dusurttulee serumla mi cabuk dusurmussn bn 2 gun yatmistm hastnede ilac veriolardi bana
dml33 Destina21 valla bende anlamadim kontorle gittim suyu bitmis dediler o zmn detayliya girdm bobrekleri falan olusmusmj diye bisey yoktu bebekte kese delinma sizmis suyun dediler
Damla1903 dml33 Suni sancı için serum verdiler iki tane , 2 fitil , 2 hap. sabah 10:30 da başladılar Akşam 9 ü geçe ancak düşürebildim. Zor oldu, uzun sürdü epey.
dml33 Damla1903 bnde simdi geldim doktordan 14 haftalik hamileyim suyu az biraz dedi perinatologa gonderdi haftaya gidicm hayirlisi valla zor
Gulblt Damla1903 Allah inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebekte nasip eder 🙏bende elim kolum bağlı inşallah güzel haber olsun diye dua ediyorum 😣