Hemsireanneeeee canım benim haziran sonu temmuz başı Allah izin verirse ilk kızımı kışın doğurdum kızımdanki tecrübemle en önemli şey anne yanı beşik ,Kuvet çok önemli bana göre☺️Kıyafete gelecek olursak yaz bebekleri oldukları için çok bişey almaya gerek yok grrek oldukça alınması mantıklı Bebek çantası,Küçük biberon özel bir markaya gerek yok çünkü bebek almıyabiliyor kızım asla kullanmadı 6 aylık olana kadar zaten sadece emdirdim 6 aydan sonrada bardak tarzı sular var onlarla içti ,(mama vs almadı)Kıyafette 5 tane uzun kollu alabilirsin 1 tanesi 11 li hastane çıkışı penyesi çok ince ve yumuşak olsun geriside 5 li hastane çıkışı☺️ eldiveni içinde oluyor zaten 1 set çorap alabilirsin yinede bebektir üşür 3 tane var içinde 5 tane uzun yarım kollu çıtçıtlı badi ve tek ayaklı alt Bunlar yeterli 2 tanede penye yelek al 2 tanede ince battaniye al ve en önemlisi ağız bezi çok kullanıyorsun önlükte çok işe yarıyor Olmazsa olmazımda emzik benim kızımda kullandım yine alacam Allah iizn verirse Zamanlada gerekli gereksiz şeyleri anlayıp alıyorsun Ayrıcada ben Kirli sepetini ayrı kullanıyorum sende kullanacak ayrı kirli sepeti ,Tırnak makası ,ve tarak