Umutlubirkadin Kızlar İstanbul’da Hsg (rahim filmini) hangi devlet hastanesinden çektirebilirim? Özeller cok pahalı geliyor bana dün eşimin sprem testini bile 700 lira yaptılar. Bilen yardımcı olacak birisi var mi?
Mihrimahvuslat Umutlubirkadin Ben ailemin yanında kaldığım zaman çektirdim şehir hastanesi yapmıyor dediler fakültede yaptırdım sen ordaki bir fakülteye git istersen
123emakumsal Umutlubirkadin adetin 5.gunu icin arayip randevu olusturmustum o sekilde gidip cektirmistim
Umutlubirkadin ❤️❤️❤️❤️❤️💛💛❤️💛💛❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💛❤️❤️❤️❤️❤️💛❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💛❤️❤️❤️❤️💛❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💛❤️❤️💛❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💛💛❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Yagmurcmn Canım infertilite bölümü çekiyor ve hsg olarak geçiyor e nabızdan o şekilde randevu alabilirsin üniversite birimlerindende infertilite olarak alman lazım ben öyle araştırmıştım internette
Yagmurcmn Umutlubirkadin tek tek anlatıyorum canım Randevularım Sağ üst randevu al Hastaneden al İstanbul Üsküdar Kadın hastalıkları ve doğum Hastane kısmında aşşağı doğru inince zeynep kamil Muayne yeri yazan yerde aşşağı doğru inşnce hsg yazıyor o rahim filmi oluyor bu şekilde kontrol ederek randevu bulmaya çalışabilirsin